Razbunarea prostilor

O veche vorba zice ca “Razbunarea e arma prostului. In multe cazuri e adevarat, in alte cazuri, razbunarea poate fi dulce si inaltatoare. Imi aduc aminte de o poanta spusa de Seinfeld: “Mai tineti minte vechile filme cu Charles Bronson? Ii omoara unii familia, ii manjesc peretii si el ce face? Se duce sa-i caute si sa-i omoare pe toti pana la unul. Mai bine isi lua un costum de haine nou, se intolea, punea o mobila noua, o canapea de piele. Asta o sa-i invete minte pe nemernicii aia!

Eu nu prea m-am razbunat pe cineva. Deoarece primul gand al razbunarii este violenta fizica. Si-al doilea si-al treilea. Asta in cazul meu. Nu stiu cum sunt altii construiti, insa la mine asa se manifesta. Evident, am visat si voi mai visa la razbunari din astea luate din filme, cu tunuri de milioane de euro si cu o viata linistita si lipsita de griji pe-o insula tropicala. Insa, pentru majoritatea dintre noi, sunt doar vise indepartate, la care nu vom ajunge, probabil, niciodata.

Iar cea mai penibila razbunare a unui “pulifrici“, deoarece nu-l pot numi “barbat” e aia cand ai o noua gagica, iar ala iti afla numarul de telefon sau adresa de mail, de facebook si te bombardeaza cu mesaje care mai de care mai amenintatoare. De la “te tai si pe tine si pe ea” la “va dau foc la casa si va violez pisica” si altele asemenea.

Iar maximul in cazul de fata e resemnarea aia cu “ba boule, unde pupi tu acum, eu am bagat plua“.

Da ma, clar, aia a pus capac, m-am despartit de fata imediat dupa ce mi-a zis ala ce si cum. Ba i-am dat si niste suturi in fund, sa se invete minte.

Serios, cam cat creier de gaina sa ai sa te razbuni (vorba vine) pe un strain (poate sa-ti fie si prieten), daca ala a fost baiat de comitet si tu o lepra si nu ti-ai tratat iubita ca pe-o printesa? Poate ti-a suflat-o involuntar. Ca doar n-a tras-o noaptea intr-un gang si gata, de atunci aia e iubita lui si tu habar n-aveai.

Ei bine, mi s-a intamplat asta. Mie. Si va dati seama cat am ras si eu si gagica de mesajele tampitului. Apoi nu va povestesc ce s-a intamplat.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.