Recomandări de weekend

A mai trecut o săptămână de lucru.
Pentru unii muncă, pentru alții frecatul mentei.
E greu și să freci menta asta, faci băășici la degete, nu e așa ușor cum ați crede.
Dar Spanacul blogosferei îți face timp de recomandări de weekend.

Cu cine oare să începem?

upCu cineva care nu-i blogger.
Service PC m-a ajutat cu upgradele la computer. Pe bani puțini, sau pe piese vechi. Foarte OK oamenii.
Chiar acum sunt la ei cu Jidanul, să-l ajutăm și pe el cu-un sistem mai de Doamne ajută.

Răzvan s-a dus mai departe la răzbel. Și mi-a luat și interviu. Auzi la el… eu pe patul de la Pc cu piciorul beteag, și ăsta mic mă întreabă de tabelte… Niște tablete mi-ar trebui și mie. Vreo 2 paracetamoale…

Trecem la Elly, cu Happy Weekend. E singura “emisiune” săptămânală la care particip. Or mai fi și altele? Dacă da, nu-s așa mișo. La fata asta râd mai tot timpul.

Și dacă tot am zis de gagici la care se râde, vedeți la Adelina, cum se râde mișto. Eu o vizitez mai rar… Am probleme la stomac și de atâta râs… Să spunem că nu mai am scutece!

Mulțumiri Ovidiului pentru imaginea de background. Fuckin awesone, cum ar spune el, într-o americană pură. Mă și mir cum unui filoamerican convins îi place un nazist. Chit călare pe cal.

Javra ne spune ce joburi, unele vai de ele, au avut vedetele. Pentru moment vedetele americane. Astept episodul cu imbogatiti României… Și care se rup în figuri și-n fente pe la televiziuni, cu aere de vedete și de semizei.

SssuperGirl mi-a scris o scrisoare deschisă. Mulțumesc! Acu, ce facem dacă vede nevastă-mea? Î trecut ne ascundeam după un copac, o mașină, un pod ceva. Acu, nu nene, declarăm pe blog! Și share pe facebook da?

Vienela m-a încântat c-o poveste mișto, dar tristă. Asta–mi place la ea. Nu știi niciodată când e doar o plăsmuire a imaginației ei, când o frântură de realitate. Trăită câteodată chiar de ea.

Ruznacul o rupe cu zombalăii în baruri, să se trateze cu cocktailuri. Frumos mă, ce pot zice. Noi aici ne plângem că n-avem bani de-o bere și tu te împrietenești cu urâții ăia? Păi treabă e asta? Să mă laud și eu cu o carte de cocktailuri?

Și să trecem la urâții și urâtele de la noi. Buculesei prezintă viața manelistului Gușă, mare meșter la femei. Una mai râtă și mai proastă decât alta. Care-s invitate în emisiuni ca sp se ia la poceală. Păcat că se pune publicitate când se bat panaramele…

Kathy e mândră de proiectul ei cu cărțile. Mă bucur că mai văd tineri care se mai ocupă și cu cititul, în afară de feisbuci. Nu-s de acord însă că vrea să scrie în engleză. Adică, un post din 5-6, se mai acceptă. Dar nu să scrii numai în engleză. cum adică e mai lesne? De ce nu scrii în ebraică? עם כל הכבוד לקדוש סטיב ג’ובס ז”ל, אני לא מתכוון למכור את החירות שלי בשביל טלפון, שבכדי להשתמש בו בצורה מיטבית אני צריך גם לקנות אייפד ומק. והמצער מכל הוא שאין בזה כל יתרון למשתמש הסופי, כי אפל אפילו לא משתמשים באחידות הזו בשביל לקצר את תהליכי השדרוג, נגיד, למשהו כמו כל חודשיים שלושה כמו גוגל עם אנדרואיד טהור, אלא לאירוע שנתי. Poftim, ce era așa greu?

Oltelean halește moka. Gratis. Numa că dă likeuri. Hmm, parcă dădusem și eu un like dă-sta mai demult. Și nu mi-a ajuns șaorma acasă. S-a pierdut pe drum…
În cine să mai ai încredere?

Chinezu se apucă de sală. Bruzli, vere, suntem pașnici! No, șezi blând! Ideea lui e bună. Numai să ai timp și bani. Dar mai ales voință. Din câte știu, va face figură frumoasă. Nu ca mine, care, după 3 ședințe mi-am băgat banii în șaorma. Ce tras de fiare? Lasă să tragă alții. Să mă obosesc eu așa?

Groparele s-a încălțat cu bașkeți ieftini, în loc de cizme de cauciuc. E, să te văd eu acum mă, cum te duci tu-n Deltă în bașkeți. Sar peștii singuri în mingioc să te admire! Mă întreb unde e Deichmann ăsta și la noi la Bucale… La 3 lei, toată avuția mea, poate iau un șiret!

Probiu ne spune un banc. Nu-l divulg, însă m-am amuzat cât s-a putut. Apăi, așa se făcea treabă în țară pe vremuri, nu ca acum…

Bețivul și-a scos cățelul la plimbare. Băi, nu vezi săracul că e mort de foame? Uite ce alb e la față… De nemâncat! Dă-i și lui ceva, nu arunca toți banii pe băutură!

Stand up Comic. Mai e ceva de adăugat? Râd cu lacrimi! Check it out! E cineva din Tulcea p-aici? Ei, să mori tu! Cică n-ai ce să zici de tulceni. Cică… Stai să mă gândesc eu!

Astea au fost recomandările astea de weekend. Vă mai recomand să îmi dați niște sfaturi. Ce să se mai întâmple cu echipajul de pe Zimbrul?

Comments

comments

27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.