Recomandari spanacesti

N-am mai facut demult treaba asta, si se cerea.
Pai na, am intrat intr-un an nou, si nimic…
Asa ca, incep iar cu recomandari Spanacesti.

recoElly a ajuns la editia a doua a Happy Weekend pe anul acesta. O “leapsa” la care am participat cu drag, chiar daca am sarit de cateva ori…

Mortu’ ne arata cea mai lunga reclama la Avon. Melodia Sexting a Loredanei. Zau, mamaie asta n-are nepoti ceva de crescut? O mai scalda atata in fecioara sexy?

Dan ridica un mare semnal de alarma. Nu spuneti ca stiti, ca de fapt habar n-aveti. Puneti mana, cititi, si impartiti peste tot! Poate asa lumea nu va mai cumpara hrana chimica.

Ovidiu Ne spune cum bunica lui a calatorit singurica pana in Australia. 20 de ore cu avionul. Si eu care mi-am blestemat ideea tampita de-a merge la Cluj cu trenul. 8 ore de chin… dupa 5 ore urlam prin tren de nebun… BTW, kudos grandma!

Jidanul prezinta pas cu pas cum sa faceti transferul de proprietate. La o masina. Deci luati aminte. Da, apropos, a revenit sa scrie omul, deci feriti femeile si copiii!

Emilia este haterita, ca de obicei, si invarte cutitul in rana celor ce nu pot ajunge la blog-meeting.
I-am urat inzapezire crancena pana la primavara. Altceva numai de neam bine.

Javra da sfaturi sexuale. Si-n poza aia vad ceva foarte misto… Telefonul ala e superb! Pai bine ma nene, zici ca numa oamenii au muscat-o pe Marylin Monroe. Acele nu? A, pastile! S-avem pardon…

Arhi prezinta cum sa-ti recuperezi telefonul. Dupa nervi si multa munca! Totusi luati aminte, sa nu va aud uraland ca de unde inchiriati o trupa de raketi! Iete acilea, militie si avocat!

Crazzy ne spune un banc superb. Naspa sa fii Jane cand e Tarzan prin apropiere. In afara de asta vad o tema chiar misto acolo, pe care pare-se ca o voi modifica pentru cerinte personale… Si bai duda, io unde-s la blogroll?!

Adelina ne invata sa vorbim frumos. Caci prea ne-am luat boii in cap. Cu ocazia asta o anunt pe madam ca n-o mai pot comenta. a facut nush ce modificari p-acolo si nu ma lasa sa bag commenturi. Insa de citit tot o rasfoiesc eu…

Oltelean nu se dezminte si m-ajuta sa faceo o plangere. Sa se desfiinteze zilele de marti domne! Ca-s pline de ghinion si neajunsuri. Pai se poate asa ceva? Mai rabdam mult?!

Vienela ne arata unde si de ce s-ar plimba ea. Mi se pare mult insa 5 saptamani in balon. Na, toate ca toate, da’ o toaleta pe unde e? Ca balonul nu e ca la avion… Dar in afara de acest neajuns, parca mi-ar placea si mie sa ma duc p-acolo… Zau e frumos!

Bun, pentru saptamana asta am terminat recomandarile spanacesti.
Sa vad cum are prindere la public, poate o fac permanenta. Vedem!

Hai un weekend placut si sa va distrati la blogmiting si fara Spanac!

Comments

comments

24 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.