Recomandari spanacesti

N-am mai facut demult treaba asta, si se cerea.
Pai na, am intrat intr-un an nou, si nimic…
Asa ca, incep iar cu recomandari Spanacesti.

recoElly a ajuns la editia a doua a Happy Weekend pe anul acesta. O “leapsa” la care am participat cu drag, chiar daca am sarit de cateva ori…

Mortu’ ne arata cea mai lunga reclama la Avon. Melodia Sexting a Loredanei. Zau, mamaie asta n-are nepoti ceva de crescut? O mai scalda atata in fecioara sexy?

Dan ridica un mare semnal de alarma. Nu spuneti ca stiti, ca de fapt habar n-aveti. Puneti mana, cititi, si impartiti peste tot! Poate asa lumea nu va mai cumpara hrana chimica.

Ovidiu Ne spune cum bunica lui a calatorit singurica pana in Australia. 20 de ore cu avionul. Si eu care mi-am blestemat ideea tampita de-a merge la Cluj cu trenul. 8 ore de chin… dupa 5 ore urlam prin tren de nebun… BTW, kudos grandma!

Jidanul prezinta pas cu pas cum sa faceti transferul de proprietate. La o masina. Deci luati aminte. Da, apropos, a revenit sa scrie omul, deci feriti femeile si copiii!

Emilia este haterita, ca de obicei, si invarte cutitul in rana celor ce nu pot ajunge la blog-meeting.
I-am urat inzapezire crancena pana la primavara. Altceva numai de neam bine.

Javra da sfaturi sexuale. Si-n poza aia vad ceva foarte misto… Telefonul ala e superb! Pai bine ma nene, zici ca numa oamenii au muscat-o pe Marylin Monroe. Acele nu? A, pastile! S-avem pardon…

Arhi prezinta cum sa-ti recuperezi telefonul. Dupa nervi si multa munca! Totusi luati aminte, sa nu va aud uraland ca de unde inchiriati o trupa de raketi! Iete acilea, militie si avocat!

Crazzy ne spune un banc superb. Naspa sa fii Jane cand e Tarzan prin apropiere. In afara de asta vad o tema chiar misto acolo, pe care pare-se ca o voi modifica pentru cerinte personale… Si bai duda, io unde-s la blogroll?!

Adelina ne invata sa vorbim frumos. Caci prea ne-am luat boii in cap. Cu ocazia asta o anunt pe madam ca n-o mai pot comenta. a facut nush ce modificari p-acolo si nu ma lasa sa bag commenturi. Insa de citit tot o rasfoiesc eu…

Oltelean nu se dezminte si m-ajuta sa faceo o plangere. Sa se desfiinteze zilele de marti domne! Ca-s pline de ghinion si neajunsuri. Pai se poate asa ceva? Mai rabdam mult?!

Vienela ne arata unde si de ce s-ar plimba ea. Mi se pare mult insa 5 saptamani in balon. Na, toate ca toate, da’ o toaleta pe unde e? Ca balonul nu e ca la avion… Dar in afara de acest neajuns, parca mi-ar placea si mie sa ma duc p-acolo… Zau e frumos!

Bun, pentru saptamana asta am terminat recomandarile spanacesti.
Sa vad cum are prindere la public, poate o fac permanenta. Vedem!

Hai un weekend placut si sa va distrati la blogmiting si fara Spanac!

Comments

comments

24 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Copilul, în lesă?

Copilul trebuie ținut în lesă? Asta este o întrebare cu care se confruntă părinții, mai mult ca niciodată. Sunt din...

Medicamentul care vindecă SIDA, Ebola și cancerul!

Cercetătorii au anunțat brevetarea medicamentului care vindecă o mulțime din bolile grave ale pământului, din care amintim SIDA, Ebola, cancerul...

„FURA CINE POATE, SCAPA CINE VREA”!

Asa cum spunea deunazi, pe frontispiciul articolului sau postat pe Platforma "Republica", binecunoscutul ziarist, Cristian Tudor Popescu, editorialist, comentator si...

Close