Recunosc: practic cunnilingusul!

Șoc și groază! Spanac, în deplinătatea facultăților mintale (în ciuda febrei de 38 cu 7 pe care o am – de pe la 41-42 începi să delirezi, apoi crăpi), recunoaște, în scris, pe propriul blog că… a dat limbi!
Fenomenal!
woman
Nu e nicio rușine să recunosc mă. E și ăsta un subiect tabu ca și masturbarea. Da, de vreo 6-7 ori pe zi în adolescență! Așa și cu cunnilingusul, să nu ne ascundem după degetul înfipt în… veveriță copată în focul iubirii lui Eros!

După cum am spus mai sus, sunt răcit. Habar n-am de la ce m-a apucat. Să fi fost faptul că am stat în curent, să fi luat vreun virus din metrou sau de la simigerie, unde vânzătoarea să fi strănutat cu satisfacție pe covrigii pe care mi i-a vândut după câteva minute? Nu știu! În cazul ăsta misterul e total, se asemănă cu dispariția zborului 370.

Eu când am febră, mi-e frig. Dar nu frig, cum să zic… Ca atunci când ai ieși la – 20 de grade și te-ai tăvăli prin zăpadă. Așa că m-am făcut covrig (fără analogie cu simigeria de mai sus) și-am tremurat ca un câine ud. Mai-mai să-mi sparg plombele de la atâta tremurat de dinți!

Așa c-am pus mâna pe sticla de vișinată și-am băut 3-4 guri. M-a cuprins o senzație de căldură pe interior, în timp ce exteriorul tremura ca la Polul Nord! Apoi, imediat m-a apucat o senzație nemâintâlnită ca până acum: îmi era și frig și cald în același timp. Când inima trăgea sânge din sistem (dețin un I3), îmi era frig. Când pompa sânge în organism, îmi era cald. Însă temperatura ridicată exterioară persista. Apropos, ce mai știu de la fizică, este definiția temperaturii: agitație termică!
Așa că am luat un algocalmin fiolă. Și aici voiam să ajung cu discuția.
Știți că algocalminul fiole are un gust sălciu, nu prea plăcut. Ei bine, însă când îl bei după o dușcă de vișinată, gura ți se umple de ambrozie. Exact gustul pe care-l ai când practici cunnilingusul!

Altă modalitate de-a obține acest gust, pe lângă evidentul “crăcește-te femeie!” este de a spăla bine cu săpun o bandă de elastic, de bani. Apoi să lingi nițel banda aia. S-o lingi, nu s-o molfăi, uite-l p-ăla în spate cu juma’ de pungă în gură! huo bă, nesătulule!

De ce am scris tâmpenia asta de articol? Habar n-am. Probabil de-a spune că nu mă tem de discuțiile tabu? Știu că-s o mulțime du pudici prin preajmă, însă, să fim serioși, nici blog sexual (ca al Laurei Andreșan) nu-i.
sponge
Voi ce părere aveți? “Bravos băi!” sau “Ești un porc nesimțit!“?

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Am câștigat la LOTO!

Bucurie mare fraților! Am câștigat la LOTO! Era prin 2004-2005. Duminica seara, cam pe la aceeași oră ca acum. Parcă...

Bloc nou, capcana morții?

Acum o lună, un prieten mi se plângea de faptul că i-a căzut tavanul. Inițial am zis că râde de...

Cat poate lucra un om pe zi?

M-am gandit in mai multe cazuri la asta. Oare cate ore poate lucra un om intr-o zi? Exista ture de...

Close