Review Allview E 4 Lite

Iată că a venit și vremea să fac review la telefonul Allview E4 Lite, primit în teste de la Weytech. Telefonul l-am primit cu husă de piele plus folie de sticlă pe ecran, însă nu am folosit husa mai deloc. Drept dovadă că-s neatent, telefonul l-am scăpat pe jos apoi a luat automat și un șut. Evident, fără să vreau. Urmarea? Folia de sticlă s-a spart, ecranul telefonului nu. Deci o folie de protectie de 30 lei își face treaba, scăpându-te de-o reparație de 200-400 lei (cât costă înlocuirea touchscreenului).
Telefonul are diagonala de 5 inci, rezoluția de 1280x720p, 340 ppi, procesor Quad Core la 1,3 Ghz, 1 GB RAM, 8 GB memorie înternă, cameră principală de 13 mpx, cu filmare FHD (1080p) și cameră secundară de 5 mpx cu filmare HD (720p). Ca un plus la această cameră frontală, aceasta este prevăzută cu blitz, ca și cea principală.
Bateria de 2100 mah a reușit performanța de a ține telefonul în stand by peste 48 de ore, cu wirelessul pornit.
Telefonul știe 4G, frecvența 2600, atât FDD cât și TDD, deci traficul de date de pe Digi a fost folosit atâta vreme cât nu eram acasă. Și se mișcă 4G-ul ceva uimitor. Pentru mine a fost prima dată când am reușit să am 4G pe telefon, așadar viteza m-a dat peste cap.

O mostră cu ceva filmări puteți urmări mai jos:

Și în continuare câteva fotografii realizate cu Allview E4 Lite:
e4-1

e4-2

e4-3

e4-4

e4-5

e4-6

e4-7

Telefonul este greuț, 298 de grame, însă nu e pericol să-l scapi decât dacă eși foarte bleg. Telefonul se pliază excelent în palmă, fiind extrem de ușor de folosit cu o singură mână. În materie de smartphoneuri cu ecranul mare (> 5 inci), este la egalitate cu Redmi Note în materie de ușurință a folosirii cu o singură mână. Este prevăzut cu o margine de metal care-ți dă o senzație de robustețe.

Un telefon care m-a surprins plăcut din toate punctele de vedere, pe care-l puteți comanda la prețul de 800 lei.

Mai jos puteți urmări un review complet al acestui terminal. Vizionare plăcută!

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Istoria jucăriilor

Amicul meu, Ştefan, a devenit tătic. Odată cu noul său statut, desigur, s-a văzut nevoit să accepte mai multe responsabilităţi....

KMPlayer, cel mai nenorocit virus din istorie!

Din cauza unor probleme cu codarea UTF-8, BSPlayerul nu-mi vede subtitrările cu diacritice, cu toate că orice subtitare o văd...

Cum se împuşcă hamsterul?

Azi prezint un viral. Hamsterul împuşcat. Unul din cele mai mişto din lumea animalelor.

Close