Review Allview E 4 Lite

Iată că a venit și vremea să fac review la telefonul Allview E4 Lite, primit în teste de la Weytech. Telefonul l-am primit cu husă de piele plus folie de sticlă pe ecran, însă nu am folosit husa mai deloc. Drept dovadă că-s neatent, telefonul l-am scăpat pe jos apoi a luat automat și un șut. Evident, fără să vreau. Urmarea? Folia de sticlă s-a spart, ecranul telefonului nu. Deci o folie de protectie de 30 lei își face treaba, scăpându-te de-o reparație de 200-400 lei (cât costă înlocuirea touchscreenului).
Telefonul are diagonala de 5 inci, rezoluția de 1280x720p, 340 ppi, procesor Quad Core la 1,3 Ghz, 1 GB RAM, 8 GB memorie înternă, cameră principală de 13 mpx, cu filmare FHD (1080p) și cameră secundară de 5 mpx cu filmare HD (720p). Ca un plus la această cameră frontală, aceasta este prevăzută cu blitz, ca și cea principală.
Bateria de 2100 mah a reușit performanța de a ține telefonul în stand by peste 48 de ore, cu wirelessul pornit.
Telefonul știe 4G, frecvența 2600, atât FDD cât și TDD, deci traficul de date de pe Digi a fost folosit atâta vreme cât nu eram acasă. Și se mișcă 4G-ul ceva uimitor. Pentru mine a fost prima dată când am reușit să am 4G pe telefon, așadar viteza m-a dat peste cap.

O mostră cu ceva filmări puteți urmări mai jos:

Și în continuare câteva fotografii realizate cu Allview E4 Lite:
e4-1

e4-2

e4-3

e4-4

e4-5

e4-6

e4-7

Telefonul este greuț, 298 de grame, însă nu e pericol să-l scapi decât dacă eși foarte bleg. Telefonul se pliază excelent în palmă, fiind extrem de ușor de folosit cu o singură mână. În materie de smartphoneuri cu ecranul mare (> 5 inci), este la egalitate cu Redmi Note în materie de ușurință a folosirii cu o singură mână. Este prevăzut cu o margine de metal care-ți dă o senzație de robustețe.

Un telefon care m-a surprins plăcut din toate punctele de vedere, pe care-l puteți comanda la prețul de 800 lei.

Mai jos puteți urmări un review complet al acestui terminal. Vizionare plăcută!

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Nominalizari Globurile de Aur 2016

STEVE JOBS – premiera in Romania: 11 dec. 2015 Best Actor – Drama – Michael Fassbender Best Supporting Actress in...

Căsuța din copac

Fusesem vacanța de vară la țară. Ăla trai pe vătrai. Toată ziua mă jucam. Doamne, cum de am stat cu...

La ce folosesc aceste izolatii tehnice? Eu vreau casă de vacanță!

Locuiesc împreună cu soţia mea şi copilul nostru într-un apartament la bloc. Am primit o moştenire şi primul lucru la...

Close