Robohon, telefonul-robot!

Tomotaka Takahashi, supranumit “Steve Jobs al roboticii“, este obsedat de roboți. A creat primul robot vorbitor în spațiu, în 2013. Acum, alături de gigantul Sharp, a creat Robohon, telefonul-robot.

Acesta este telefon, secretară pentru mesaje și mailuri (te anunță când ai primit ceva), cameră foto/video, video proiector și alte o mulțime de lucruri. Are 19 cm înălțime și o greutate de 380 grame. Se conectează la 4G, wifi și LTE. De asemenea, are recunoaștere facială a stăpânului.

Nu este chiar tipul de telefon pe care să-l ții în buzunar, însă, cu siguranță, este un pas înainte în industria robotică. Îmi amintește foarte mult de o animație văzută nu demult, căreia, din păcate, îmi scapă numele. Acolo, exista un telefon care face ce face Robohon, ba chiar mai mult, fiind cu adevărat o A.I. Însă, nu suntem departe de zilele acelea, după cât se pare.

robohon_back

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum fac fetele bani? Și din videochat?

Zilele trecute vorbeam cu o prietenă pe net. N-o mai văzusem de câțiva ani, știam că plecase prin America, vinsa...

Nevoia prioritara de locuinte curate

Atat pentru pastrarea sanatatii, cat si pentru buna desfasurare a activitatilor de orice tip, avem nevoie de curatenie. Intr-un mediu...

Care este rolul unui manager resurse umane?

Managerii resurselor umane sunt parte integrantă a succesului companiilor din fiecare industrie. Angajații sunt cel mai scump și valoros activ...

Close