Rolul sistemelor de pontaj pentru un management cat mai eficient

Pentru orice firma, indiferent de marimea si sectorul ei de activitate, managementul resurselor umane si securitatea reprezinta unele dintre cele mai importante aspecte pentru o performanta cat mai ridicata, mentinand un mediu cat mai controlat si ordonat. Alaturi de alarme camere de supraveghere si alte mijloace, sistemul integrat de pontaj reprezinta unul dintre cele mai eficiente mijloace tehnice pentru a mentine nivelul de securitate cat se poate de ridicat.
mim_28_control-acces

Sistemul de pontaj are ca scop identificarea personalului autorizat ce este prevazut si autentificat pentru a-si desfasura activitatile specifice firmei dumneavoastra si a-i permite accesul in diferite sectoare, departamente, pentru o buna desfasurare a activitatii cu care este insarcinat.

De asemenea, un alt avantaj al implementarii acestui sistem mai poate fi reprezentat de faptul ca se poate stabili, cu precizie, locul unde are loc pontarea de catre personalul autorizat, ora precisa si durata activitatii desfasurate, ajutand astfel la o gestionare cat mai buna a resurselor umane, o eficientizare a timpului de lucru si pentru a putea apoi realiza o analiza detaliata a performantelor individuale, respectiv de solutionare a eventualelor probleme ce pot aparea din acest punct de vedere.

Implementarea unui sistem profesional de pontaj ajuta la o administrare cat mai buna a traficului de personal, ajutand la o securitate sporita prin restrictia persoanelor straine, mai exact, neautorizate, in locurile ce nu le permit accesul (cum ar fi blocurile operatorii din cadrul spitalelor, institutii cu un nivel de securitate foarte ridicat si un grad de secretizare ridicat, precum institutiile militare, aeroporturi, pana la spatiile administrative ale marilor corporatii sau spatiile ce au in uz o proprietate privata).

Pe zi ce trece necesitatea integrarii unui astfel de sistem este din ce in ce mai mare si devine o practica din ce in ce mai folosita la nivel mondial, atat in cadrul marilor companii, cat si in alte institutii publice sau private, ori spatii rezidentiale. Aceasta tehnologie capata o atentie foarte sporita, deoarece traim intr-o perioada de avans tehnologic foarte mare, in care detaliile si informatiile fac diferenta dintre o performanta ridicata, un randament ce tinde spre maximizare si o eficienta scazuta, cu o gestionare defectuoasa a personalului. Amploarea acestei metode de management al resurselor umane a dus la dezvoltarea unei game cat mai variate de produse care sa ofere acest serviciu, pentru o arie de clienti din ce in ce mai diversa, de la mari magazine, birouri, banci, scoli si pana la spatii private exclusive, cu un trafic foarte restrictiv, cum am mentionat anterior. Tendinta de utilizare este una de crestere, astfel ca de la an la an piata aceasta cunoaste o dezvolare constanta.

imagesAcest segment, al sistemelor profesionale de pontaj, poate fi oferit la cele mai avantajoase preturi de catre compania RFID Shop, a caror oferta include de asemenea servicii de consultanta tehnica pentru implementare si instalare a produselor comercializate de catre specialisti autorizati. Se va asigura o calitate ridicata si un profesionalism si performanta care sa se ridice la nivelul asteptat de dumneavoastra oferind o gama foarte larga de produse cum ar fi: carduri, bratari, etichete, cititoare usb de carduri, cititoare usb de amprente, autentificare cu recunoastere faciala, terminale, software si kituri de pontaj, precum si echipamente pentru usi, incuietoare cu cititor, turnicheti si porti echipate corespunzator.

Asadar, plecand de la ideea ca in spatele unei afaceri de succes este un management cat mai performant, ce poate fi masurat, analizat si modelat, sistemul integrat de servicii profesionale de pontaj este mai mult decat o simpla masura de verificare, fiind considerat o importanta mana de ajutor pentru evaluarea performantei, pentru o salarizare eficienta si astfel pentru a valorifica cat mai corect cu putinta munca depusa.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Îmi iau raniță militară!

Avea bunică-meu niște ranițe militare, pe vremuri. Țin minte că le-a folosit săptămânal când se ducea la Severin la piață...

Film prost dar pe care-l aștepți cu sufletul la gură?

Există pe lumea asta vreun film prost, o adevărată petardă cinematografică pe care lumea să-l aștepte cu sufletul la gură?...

Ți-ai luat smartphone? Dar protecție la el?

Bravo, ți-ai luat smartphone. Felicitări! Dar protecție la el ți-ai luat? Hai mă, lasă-mă cu carcasele transparemte sau cu formă...

Close