ROMANI INVENTIVI

Nu prea demult, in precedentele articole, am mai scris despre realizarile notabile ale unor inventatori romani. Am scris si m-am bucurat, alaturi de beneficiarii inventiilor cat si de cei care le-au apreciat talentul si inventivitatea. Acum incerc sa va fac cunoscuta si dumneavoastra o noua si recenta realizare. Fireste, din alt domeniu.

Este vorba de un produs unic in industria alimentara, numit FRUCTONATA, unicul produs care presupune consrevarea fructelor prin concentrare la o temperatura sub 42 grade Celsius, fara pasteurizar finala. Realizatoarea accstuia, Simona Bisboca, din Oradea, inginer in industria alimentara si cercetator, cunoscuta si ca inventatoarea “elixirului tineretii” (Antioxivita), un extract din samburi si pielite de struguri deosebit de bogat in antioxidanti, a reusit sa uimesca din nou industria alimentara.

Dupa cca  sapte ani de expreimentat, cercetat, modificat utilaje si inbunatatit metoda de lucru, iata ca acum a adus pe piata acest nou produs, “Fructonata” unic si in lume! La realizarea lui se folosesc doar fructe ajunse la maturitate, din cultura certificata ecologic, fara adaos de zahar, conservanti sau aditivi alimentari.

FRUCTONATA” are cel mai mare continut de fruct si are un termen de valabilitate de peste doi ani la temperatura ambientala. Din sursa: ziar “Adevarul” mai aflam ca deocamdata acest nou si unic produs se poate achizitiona doar din mediul online (www.gusturibio.ro). Autoarea brevetului precizeaza ca noul sau produs nu este gem, dulceata sau marmelada, ci este doar… gustul adevarat de fructe la borcan!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Eternal fight!

Charger versus Challenger! The eternal flight! Both masterpieces made by Dodge. A lot of movies were made using this two...

VIATA-SI ARE CURSUL EI.INCET, INCET… APUNE!

Altfel fie spus, incet, încet, dar sigur, ieşim din garanţie ... De cand este lumea pe acest pamant, oamenii si-au...

Prea multă prostie…

De câteva zile văd numai scandal pe rețelele de socializare. Că America a legalizat căsătoriile între persoanele de același sex....

Close