Românii se iau la palme pe tema “Game of Thrones”!

Gata băi, am rezolvat toate problemele din țară. Avem jdemii de locuri de parcare libere, avem străzi cu 5 benzi pe sens, avem numai olimpici la toate materiile, salarii de mii de euro ca să stăm acasă cu berea în mână, ce să mai, raiul pe pământ. Și uite-așa, pentru că totul e atât de mișto la noi, avem nevoie și de-o sămânță de scandal. Că deh, sânge latin, temperament năbădios, avem victoria în vine de pe vremea lui Traian.
Și pe ce dracului să ne mai certăm noi acum, când Dinamo și Steaua s-au unit într-o singură echipă și totul merge extraordinar?
– Ah, a apărut Game of Thrones piratat.
– Da, l-am văzut aseară!
– Morții mă-tii de nenorocit! Îți bați joc de munca oamenilor ălora.

Și dă-i palme, pumni și picioare în gură, capete-n burta și bocanci în țeastă. Că, nu-i așa, ești o ființă demnă de dispreț că ai văzut episodul 6 din game of Thrones când ăla nici măcar n-a apărut la TV. Tu și celelalte jeguri umane ca tine încurajați furtul, văzând episodul. Și uite așa, din cauza voastră, rămân pe drumuri actori, scenariști, băiatu’ de la sunet și tanti Mărioara care dă cu mătura prin platou și aduce Ci-Co la actori.
game of thrones
N-am înțeles care e treaba. Dacă era un film mai ziceam. Dar e vorba de un episod dintr-un serial. Pentru care, mare atenție! s-au primit banii. Și actorii și scenariștii și Mărioara și băiatu’ de la sunet. Că nu se duce dracului un întreg serial ajuns la sfârșitul sezonului 7, foarte urmărit pe mapamond, pentru faptul că lumea a văzut un episod înainte să apară legal.

Păi, nu-i așa, când apare episodul ăla la TV, nimeni n-o să se mai uite. Se duce pe apa sâmbetei câștigul din reclame și n-or să mai aibă bani pentru sezonul 8. Și să vedeți atunci scandal și bătăi, adevărat măcel pe străzi. Pardon, pe net, că numai pe net știm să fim zmei. 

Eu unul am o altă problemă. Cică a apărut și episodul 7, numai că nu dau de el neam. Am citit ce se întâmplă, dar video neam. Pentru că sunt un nemernic și-mi bat joc de munca oamenilor ălora și le fur pâinea de la gură.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
O farsă din asta trebuie făcută și la noi!

Pe bune de poanta asta n-ar fi bună de făcut la noi. Și știți unde aș amplasa lipiciul ăsta minune?...

Cum să folosești tag-urile H1 într-o campanie SEO

Atunci când vine vorba despre promovarea site-ului tău prin Google, optimizarea SEO este o variantă pe care te poate îndrepta...

Cărțile copilăriei noastre, necitite de copii?

Înțeleg că suntem în era vitezei, că-n clasa 1 avem tablete și iPhone 6 la școală, însă nu înțeleg cum...

Close