Românii se iau la palme pe tema “Game of Thrones”!

Gata băi, am rezolvat toate problemele din țară. Avem jdemii de locuri de parcare libere, avem străzi cu 5 benzi pe sens, avem numai olimpici la toate materiile, salarii de mii de euro ca să stăm acasă cu berea în mână, ce să mai, raiul pe pământ. Și uite-așa, pentru că totul e atât de mișto la noi, avem nevoie și de-o sămânță de scandal. Că deh, sânge latin, temperament năbădios, avem victoria în vine de pe vremea lui Traian.
Și pe ce dracului să ne mai certăm noi acum, când Dinamo și Steaua s-au unit într-o singură echipă și totul merge extraordinar?
– Ah, a apărut Game of Thrones piratat.
– Da, l-am văzut aseară!
– Morții mă-tii de nenorocit! Îți bați joc de munca oamenilor ălora.

Și dă-i palme, pumni și picioare în gură, capete-n burta și bocanci în țeastă. Că, nu-i așa, ești o ființă demnă de dispreț că ai văzut episodul 6 din game of Thrones când ăla nici măcar n-a apărut la TV. Tu și celelalte jeguri umane ca tine încurajați furtul, văzând episodul. Și uite așa, din cauza voastră, rămân pe drumuri actori, scenariști, băiatu’ de la sunet și tanti Mărioara care dă cu mătura prin platou și aduce Ci-Co la actori.
game of thrones
N-am înțeles care e treaba. Dacă era un film mai ziceam. Dar e vorba de un episod dintr-un serial. Pentru care, mare atenție! s-au primit banii. Și actorii și scenariștii și Mărioara și băiatu’ de la sunet. Că nu se duce dracului un întreg serial ajuns la sfârșitul sezonului 7, foarte urmărit pe mapamond, pentru faptul că lumea a văzut un episod înainte să apară legal.

Păi, nu-i așa, când apare episodul ăla la TV, nimeni n-o să se mai uite. Se duce pe apa sâmbetei câștigul din reclame și n-or să mai aibă bani pentru sezonul 8. Și să vedeți atunci scandal și bătăi, adevărat măcel pe străzi. Pardon, pe net, că numai pe net știm să fim zmei. 

Eu unul am o altă problemă. Cică a apărut și episodul 7, numai că nu dau de el neam. Am citit ce se întâmplă, dar video neam. Pentru că sunt un nemernic și-mi bat joc de munca oamenilor ălora și le fur pâinea de la gură.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
În seara asta avem mâncare vietnameză!

Azi am zis să fac o nebunie. Așa că am luat mâncare vietnameză. Berea e slăbuță la gust, parcă e...

Tipuri de camere de supraveghere video

In domeniu securitatii si al supravgherii video s-a evoluat foarte mult in ultima vreme. Astazi, avem la dispozitie o arie...

Să-mi beliți mielu’, domnule Băsescu

"Să-mi beliți mielu', domnule Băsescu". Toată lumea rămăsese cu gura căscată mai ceva ca la filmele cu hermafrodiți. Indignarea era...

Close