Românul și Black Friday-ul

Multă lume trează în noaptea asta. E ca un fel de pre-revelion. Fiecare, mai cu cafeluță, mai cu muzică să nu adoarmă și cu mânuța pe mouse să dea refresh la site-ul (sau site-urile) preferate de shopping. Un autoclicker și-a instalat careva? Hai că nu-i greu. Hmm, din categoria #unsfatgratispezi ar fi asta:
Să facă cineva un script care dă refresh la o pagină din x în x secunde, iar când s-a schimbat pagina de la landingul cu anunțarea reducerilor să facă un zgomot. Un bling, un ta-daaa, ceva, ca să te facă atent.
bf-eu
Văd că trend-ul e ca lumea să-și ia televizoare și telefoane, care mai de care mai inteligente, mai mari și mai performante. E de înțeles, ne-am obișnuit să stăm tot timpul cu ochii în lumina albastră nocivă a gadgeturilor.

Eu, de exemplu, mi-aș lua pneuri sau ceva folositor pentru mașină, de acest Black Friday. Asta în caz că îmi sare ceva în ochi, în 10-15 minute cât mă uit și eu, ca tot omul, la “ce-or mai da ăștia mai așa, de mocangeală?“. Sau o bormasina cu acumulator, una pe care pusesem ochii mai demult și acum a revenit în ofertă la un preț cu 50% mai mare…

Voi pe ce vreți să puneți mâna?

P.S. Aruncați un ochi și pe site-urile chinezești, care prind teren. Au ăia niște oferte de nu știi dacă de ăia 5 lei să-ți iei bere sau husă cu acumulator pentru iPhone…

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.