Rușine Fan Courier!

A făcut comanda la tabletă pe data de 22.
Mi se mulțumește pentru comandă, urmând ca aceasta să sosească pe data de 27. Primesc mesaj de la emgag, informându-mă despre comanda mea, că va ajunge pe 28, din cauza numărului mare de comenzi.
Ieri am stat în casă ca să aștept Fan Courier să-mi aducă tableta.

Program de lucru boieresc, de la 9 la 17. Când ai comenzi grămezi, plătești șoferii cu 10 lei în plus pe oră și îi pui să muncească până la ora 19! Așa se face peste tot în lumea asta. Am stat și 28 de ore la muncă mai demult, când a trebuit. Și mi s-au dat bani să-mi iau de mâncare și cola, să pot rezista.
S-a întâmplat o singură dată. Tot la fel și Fan Courierul este angajat în treaba asta o dată pe an!
1
Acum este vineri. Ora 16.33. Coletul n-a ajuns. Nu mi se răspunde la niciun număr de telefon (la vreo 3 mi se spune că numărul nu este alocat), iar vreo 3 sună ocupat întruna. La două numere (am sunat la toate numerele din București) sună și nu răspunde nimeni. Le-am dat mail, după ce-am citit scuzele lor pe facebook.
E vremea foarte nasoală, se circulă greu, prostii. Se circulă perfect, nu-i zăpadă pe jos! Singura urmă de zăpadă de-o mai văd e pe câteva mașini parcate.

Nu am primit nici acolo răspuns. În acest caz, ce fac?
Am stat 3 zile în casă, să aștept un curier care n-a ajuns? E bătaie de joc! Unele colete au ajuns la Sighetu Marmației, iar în București nu! Dacă stăteam pe lună înțelegeam întârzierea.
Se mai găsesc apărători ai Fan Courierului care să-mi spună că au dreptul de-a livra coletul în 7 zile de la data comenzii.
Adică azi e ultima zi, stimabile! Comanda făcută pe data de 22.11.2013, și azi este 29.11.2013. Adică o săptămână.
Cei de la emag mi-au comunicat faptul că toate coletele au fost preluate de curieri în 2 zile de la comadă.
Azi e vineri, mâine sâmbătă, apoi duminică. E weekend, nu lucrează nimeni, darămite Fan courierul!

Oare când îmi mai ajunge mie coletul? Dacă tot au văzut că-s comenzi enorme, de ce n-au lăsat opțiunea de-a veni clientul la sediul lor pentru a-și lua coletele?
Luni sau marți?
Nu merci! Nu mai am nevoie de acel colet după 10-11 zile! ESTE BĂTAIE DE JOC!

Comments

comments

24 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.