S-au închis casele de marcat dar tu nu ai plătit încă. Ce e de făcut?

Am trecut acum câtva timp printr-o experiență ciudată. Intrasem la 10 fără 10 în Carrefour, inițial voiam să-mi iau un Ci-Co și să ies. Însă am stat să belesc ochii la una și la alta. Ăia degeaba au anunțat prin stație că se închide magazinul, că eu eram captivat de zecile de modele de stergătoare auto.
Mă rog, pe la 10 și 5 mă îndrept și eu către case. Ăia când mă văd dau ochii peste cap de parcă ar fi văzut sfafia lui Mathusalem.
– Domne, s-a închis magazinul!
– Așa…
– Unde ați fost?
– La auto. Deci s-a închis, nu mai pot plăti?
– Nu. Gigi, mai e o casă deschisă?
– Da, casa 2, la Iustina.

Și m-am grăbit să ajung la casa 2, unde mai era unul cu un căruț plin, reîncărca de pe bandă în sacose.

Eh, întrebarea mea este, ce-ar fi făcut ăia dacă erau TOATE casele închise și eu veneam cu un produs? Bine, nu pot cumpăra produsul. Dar dacă aș fi luat un kil de cașcaval scump și aș fi mușcat deja din calup? Sau dintr-un salam de Sibiu? Sunt în magazin, am bani să plătesc, însă toate casele s-au închis, s-a bătut Z-ul, s-a încheiat ziua fiscală. Așadar, ce e de făcut?

Nu există treaba cu “master-key“, prin care poți redeschide o casă. Nu la toate magazinele. La Mega Image, de exemplu, nu exista asta acum 2 ani.

Ce se poate face? Să renunț la produs? Simplu de zis, dar l-am început. Și nu e o pungă de chips-uri sau o gumă de mestecat, ceva ieftin, vorbim de produse de 50 lei, să zic. deci exclus “din partea casei

Ceva idei salvatoare?

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Animalele de casă mănâncă mai bine decât noi?

Discutam cu un prieten, mare iubitor de animale, ca şi mine, care mi-a spus, mai în glumă, mai în serios,...

Curcubeu în păr

Ani de-a rândul ne-am obișnuit cu tunsorile și coafurile standard. Castron în cap, bob sau coadă. Iar când apărea vreo...

Gina Pistol recomandă… Flex

Ştiţi cu toţii reclama cu Gina Pistol, care recomandă... Flex. A, dacă n-o ştiţi, iat-o mai jos. Deci dacă veţi...

Close