S-a deschis Brico Depot

Azi s-au deschis cele două magazine Brico Dépôt, care înlocuiesc vechile Bricostore. Vorbim de zonele Pantelimon și Orhideea.
Am fost acolo într-o doară, căutam vopsea lavabilă. Și din autobuz am văzut că se va deschide pe 14 martie. Mi-am dat seama că 14 martie este chiar azi, apoi am observat furnicarul de oameni de la intrare. Intrau cu căruțul și ieșeau cu vârf la căruț.
Ne-am plimbat puțin prin magazin, să vedem ce și cum și poate găsim vopsea. Magazinul este plin de produse la prețuri mai mult decât convenabile. Am găsit vopsea lavabilă la 15 litri, la cel mai mic preț din țară: 23,65 RON.
brico_depot_pantelimon_79329500
Și-am mai cumpărat și ceva care se strică foarte des în casele nastre. Baterie lavoar pentru baie: 20,55 lei, precum și coloana aia de evacuare, de sub chiuvetă. 5,22 lei! Asta când găsești așa ceva la alte magazine de bricolaj la peste 12 lei.
Alte chestii pe care le-am văzut interesante:
– cadă la 179 lei
– furtun + cap duș + support – 12,70 lei

Ce mi-a plăcut a fost faptul că am găsit ceva ce rar mai găsești. Garnituri de cauciuc. 10 bucăți de la 1 la 4 lei, în funcție de mărime.

Brico Dépôt aparține de retailerul Kingfisher, lider în bricolajul pieţei europene şi al treilea la nivel mondial, având peste 1000 de magazine în nouă ţări din Europa şi Asia.
“Odată cu inaugurarea celor două unităţi comerciale, retailer-ul anunţă preţuri reduse zilnic şi garanţie pe viaţă pentru produsele din gama proprie adusă în România. De asemenea, clienţii matinali vor primi cafea gratis.”
„Nu este vorba despre încă un magazin pe piața românească de DIY, ci de lansarea în România a unui concept nou și diferit” – Patrick Papot, directorul general delegat al Brico Dépôt România.

Programul de funcționare al magazinelor este:
07.00 – 20.00 – de luni până sâmbătă,
09.00 – 18.00 – duminica

Aici puteți vedea CATALOGUL DE PRODUSE.
Prețurile din catalog sunt valabile în perioada 14.03-24.03. Așadar, grăbiți-vă dacă vreți să faceți o afacere cu bani puțini.

Sursă foto: Brico Dépôt

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Hai cu ceasul ăla!

Am mai spus de câteva ori că sunt ahtiat după ceasuri. Bine, pe lângă plăci video și procesoare. Dar acum...

CORONAVIRUS – ROMANIA: ESTE DEJA O CERTITUDINE!

    "Mai devreme sau mai târziu vom trece în scenariul trei. Suntem pregătiţi, avem resursa umană necesară, avem paturile...

Am testat Windows 10

Pot spune că am încercat și eu Windows 10. Este distribuit gratuit de către Microsoft (cel puțin varianta Beta -...

Close