S-a descoperit avionul dispărut!

O echipă de cercetători români, conduși de maistrul-șef Ciocănescu Grișoraș, a descoperit resturi ale aeronavei 370, dispărută sâmbătă, cu 239 oameni la bord.
După zile întregi de căutări fără niciun rezultat, atât pe teritoriul Vietnamului, cât și în Marea Chinei de sud, ba chiar și în Marea Andaman, echipa s-a întors în țară.
Surpriza a venit în această seară, când maistrul-șef Ciocănescu Grigoraș a descoperit întâmplător, în drum spre hypermarket, resturi ale aeronavei în… curtea Oanei Roman!

Se pare că vedeta, rămasă fără mâncare imediat după masa de seară, a dat iama în aeronava aterizată forțat în curtea sa, sfâșiind cu voluptate cei câțiva supraviețuiori răniți. Se pare că avionaul aparținând Malaysian Airlines și-a schimbat brusc ruta, călătorind sub nivelul radarului până în România, echipajul fiind amenințat cu cuțitul și înjurături de morți, de câțiva cetățeni de etnie rromă.

“Conform cercetărilor noastre, aeronava trebuia să fie imediat prelucrată și vândută la fier vechi în decursul zilei de miercuri”, a declarat Ionuța Huzurescu, purtător de cuvând al Poliție Capitalei.
papa

Acest material este un pamflet și ar trebui tratat ca atare. Învață să râzi!

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Chestii bărbătești

Să nu-mi spuneți că ați mai citit despre chestiile bărbătești și-n altă parte. Vă cred. Ce face mai speciale chestiile...

Ce este un bonus fără depunere?

Bonusurile sunt factorul cel mai tentant în ceea ce privește alegerea jucătorilor spre un anumit cazinou. Pentru a face o...

Ai putea purta la tine 18 kilograme in plus?

18 kilograme e o greutate considerabila. Ganditi-va la un bidon de apa, bidon de dozator. Are 19 litri. Cum ar...

Close