Să ne temem sau suntem bine-merci?

Valuri-valuri de “refugiați” islamiști văd nu bătând, ci rupând cu forța porțile Europei. România ar trebui să se teamă de asta, sau să stea cu mâinile în sân, cum a făcut-o și Grecia vreo 2000 de ani?

De ce zic “refugiați” între ghilimele? Văd în toate imaginile surprinse cu granițele încălcate în mod fraudulos, chit că-i gard de sârmă ghimbată, chit că-s ape teritoriale, o mulțime de bărbați, cu vârste între 20 și 50 de ani. Bărbați în toată puterea cuvântului. Printre ei, câteva femei și câțiva copii. Ce refugiați sunt ăștia? Parcă Mohamed al lor le dădea voie cu 50 de neveste. Unde-s alea? Le-au lăsat pradă ălora de la ISIS și doar ei, sărăcuții, au reușit să scape?
muslim

Oare câți dintre acești “oameni de bine“, care distrug tot în cale și refuză ajutoare umanitare pe motiv că au crucea pe cutii, sunt membri ISIS? Oare de ce acum, s-au găsit toți să fugă în grupuri imense? Că ISIS n-a apărut de ieri, de azi.

Părerea mea, precum și a majoritatea oamenilor cu capul pe umăr, este că acest exod este bine gândit și bine pus la punct. Demult au declarat musulmanii că vor să pună stăpânire pe europa și nu se vor lăsa până ce vor pune și semiluna pe casa albă, în Statele Unite, pentru unii chiar poarta iadului.

Aceeași musulmani, “oameni de bine“, au poposit în anglia, în Luton, unde reprezintă 25% din populația orașului. Și ce fac ei, cu steagul ISIS în mână?

Protestează împotriva poliției, că l-au arestat pe unul care-a detonat o bombă în Stockholm. Băiat bun, de altfel, polițiști mizerabili, pentru ce l-au arestat? Peuntru un nimic, pentru o bombă detonată în oraș… găinărie curată!

Trecem mai depate, în Suedia și Norvgia. În Oslo 100% (băi nene, sută la sută, dat? adică TOATE) din aslturi sunt provocate de musulmani. Și-n proporție de 90% victimele sunt femei albe (caucaziene), blonde. Evident, toți acești tineri sunt oameni de nădejde, după părerea unora și n-ar trebui arestați sau blamați pentru “sex surpriză“. Vă sună cunoscut, da?

Toate europencele sunt curve și trebuie violate apoi ucise cu pietre. Asta o zic acești tinerp de nădejde, pe care unii îi consideră extremiști.

Vouă v-ar conveni să vă atace un grup de nenișori mama, sora, sau soția? S-o bată bine, s-o violeze, apoi s-o omoare? că doar e o curvă nenorocită, dacă nu poartă batic pe cap, la ea în țară!

În Franța, poliția nu intră în anumite cartiere, în orașele cu mulți musulmani.

Și dovezi puteți găsi site. Evident, mai există și vreun țăcănit care-i atacă. În Bulgaria. un grup de dreapta i-a atacat pe musulmani în timpul unui marș.

Și acum vă întreb pe voi, români. Aveți de gând să stați cu mâinile în sân și să-mi spuneți mie că au și ei drepturi? Nu instig la violență, ci la spirit civic. Să nu ne lăsăm călcați în picioare de minoritari. Să fim uniți. cum reușesc ei să fie. E unul atacat, începe să urle și-i sar în ajutor zeci. În timp ce românii, dacă strigă vreunul după ajutor în timp ce e atacat, stau și se uită.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Data de lansare a Windows 10

Pe data de 29 iulie 2015, Windows 10 va fi lansat oficial. Utilizatorii de Windows 7 și Windows 8.1 vor...

Vânzare bijuterii argint!

Scot la vânzare câteva dintre bijuteriile de argint pe care nu le mai pot purta nici eu nici soția. Asta...

Cel mai frumos PPS

Am avut un PPS. Cel mai frumos PPS pe care l-am văzut vreodată. Și l-am convertit în video. Și iată-l...

Close