Salvarea vine de la ASCAR

Ce ma fac? Anul acesta planuisem sa petrecem sarbatorile la socrii din Moldova, iar masina noastra, o Skoda Fabia la care se uita lumea ca la soare de frumoasa ce este, s-a defectat. S-au oferit prietenii sa imi imprumute masinile lor, dar pentru mine Skoda Fabia este sfanta. Scoala am facut-o conducand aceeasi marca, permisul l-am luat la fel, incat am devenit dependent de Skoda Fabia.

Acum vor spune ca am facut-o intentionat, in plus nu vreau sa ratam petrecerea sarbatorilor in acest tinut cu bogata istorie, traditii si legende. Cand ies cu prietenii la o bere numai despre asta vorbesc cu mare suparare. Tot intreband (cine se intereseaza nu greseste) un coleg de birou imi da solutia:

-Salvarea ta vine de la Ascar, frate! Este una dintre cele mai serioase firme de inchirieri din tara si iti pot imprumuta Skoda Fabia ca zici ca nu poti conduce altceva. Saptamana trecuta am inchiriat de la ei si te pot informa ca:

-masinile se inchiriaza pentru cel putin trei zile

-esti liber sa mergi cati kilometric doresti sau ai nevoie nefiind restrictie de distanta

-toate asigurarile si taxele sunt achitate, deci nu vei fi tras la raspundere sau amendat din acesta cauza

-masina are cauciucuri de iarna, trusa medicala si tot ceea ce-i este necesar rularii in legalitate

-autoturismele stralucesc de curatenie la interior si exterior

-in cazul in care te razgandesti la timp, anularea rezervarii este gratuita.

-rezervarea se face completand formularul online, telefonand la numerele de telefon 0772.227.227 / 0720.886.828 sau prin e-mail contact@ascar.ro.

Nu puteam sa-i vorbesc de fobiile mele financiare, asa ca i-am multumit si am intrat pe site. Tocmai atunci am fost informat ca in momentul in care eu intrasem, de pe aeroportul Otopeni un client a inchiriat o masina. Acesta era un indiciu bun. Am verificat si sectiunea tururi fiindca Bucuresti-Iasi se incadra la categoria “tururi Romania”.

Preturile erau accesibile. De pilda turul complet al Capitalei (7-8 ore) costa 99 de euro, iar turul Brasovului de la 149 de euro.

Incantarea mea a atins cote maxime, cand pe site am descoperit o masina care semana exact cu a mea.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Încet-încet moare și yahoo mail

Mi-am făcut primul cont de yahoo mail prin 1999. La un moment dat aveam vreo 40 de conturi de mail,...

Logodna e promisiunea de căsătorie

Pe scurt, logodna reprezintă promisiunea reciprocă de a se căsători pe care și-o fac două persoane de sex opus. Logodna...

Copiii si televizorul

Multe familii aleg sa isi cumpere de pe www.rombiz.ro/televizoare/sony, însă nu doar televizoare pentru dormitor sau sufragerie, ci si un televizor...

Close