Santa Maria Bay sau comunitatea in care te vei regasi – avantajele unei locuinte pe tarmul Marii Negre

Ideea de a realiza o schimbare majora vizavi de stilul de viata se poate materializa mai usor acum cand ai la dispozitie atat de multe optiuni de locuinte in cartiere rezidentiale moderne. Desigur ca interesul este de a investi intr-o locuinta cu o pozitionare strategica, ce iti poate oferi avantaje pe toate planurile.

Santa Maria Bay este un golf care a reusit sa cucereasca iremediabil atentia celor tentati de ideea unei locuinte pe tarmul Marii Negre. Un proiect complex, ce include cartiere rezidentiale Constanta moderne, cu vile de lux, acesta transforma visul romanului de a duce viata dorita la realitate.

Cu posibilitatea de inchiriere, in orice sezon si perioada, precum si de achizitionare a unei case in acest golf, fiecare decide experienta de viata pe care i-o va oferi noua locuinta. Cea mai buna modalitate de a te convinge ca este investitia pe care doresti sa o faci e de a vedea cu ochii tai ce iti poate oferi o astfel de locatie. Poti vizualiza prezentarea unui cartier rezidential in Santa Maria Bay si aici, pana reusesti sa mergi personal acolo.

Avantajele unei locuinte pe tarmul Marii Negre

Ideea din titlu, care sigur ti-a captat atentia, referitoare la aceasta comunitate este sustinuta de tot ceea ce reprezinta aceste cartiere rezidentiale. Cei ce au dezvoltat acest proiect au pastrat cu fidelitate expresivitatea stilului mediteraneean-italian, punand la dispozitia ta astfel vile de lux, realizate in stil autentic italian, imbinat cu elemente specifice stilului sicilian. Pe cat de pompos suna, pe atat de special este un cartier rezidential in Santa Maria Bay, Constanta.

Te vei regasi in aceasta comunitate in orice privinta, chiar si cand vei face o plimbare pe strazile sale primitoare, avand un sentiment unic. Care sunt avantajele tale ca locuitor al acestui golf?

O sa incep prin a spune despre frumusetea zonei, cea naturala, completata de impunatoarele vile cu o arhitectura unica. Indiferent de alegere, ai parte de o vedere panoramica deosebita asupra Marii Negre, aspect favorizat de pozitionarea strategica a complexului – o panta naturala ce descreste cu un unghi. Exista o masura de 9 metri intre punctul cel mai de jos si cel mai intalt unghi – asta ca sa iti faci o idee asupra peisajului pe care ti-l ofera zona.

Prin schimbarea stilului de viata ma refeream la faptul ca ai ocazia sa aduci marea la tine, optand pentru o vila in aceasta locatie. Proiectul include una dintre plajele cele mai deosebite din tara, modernizata si amenajata astfel ca tu sa te poti bucura de o relaxare deplina ori de cate ori simti nevoia.

Daca nu esti hotarat inca sa faci o schimbare atat de mare, respectiv daca inca nu stii ca e exact ceea ce iti doresti, poti avea in vedere si varianta inchirierii unei vile intr-unul dintre cartierele rezidentiale ale golfului. Tu decizi perioada in care vei experimenta viata in aceasta zona de vis – tarmul Marii Negre. Mai multe informatii despre o astfel de posibilitate poti afla pe SantaMariaBay.ro.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Căsnicia nu-i ușoară, dar să te căsătorești e simplu!

Niciodată, nicăieri în lume, căsnicia n-a fost tot timpul ușoară și plăcută. Întotdeauna apar, mai devreme sau mai târziu, divergențe...

Fan brânză?

Și-a venit și un nou nivel din superBlog. Cică ești fan brânză? Cât de damblagiu să fii? Cum adică mă...

Tabu

De când s-a scos Discovery de la TV, mă uit pe History Channel. Au ăia niște emisiuni interesante. Așii amanetului,...

Close