Sârma crește în colon!

Tot românul, microbist din fașă, vorbește despre meciul de aseară, că a plâns Messi, că au luat ăia bătaie cu 4 la 0. Nu știu ce echipă, mă pasionează mai mult să ascult cum crește iarba decât un meci de fotbal din care nu am ce învăța.
Dar, ca-n “Wag the dog“, noi nu vedem știrea cu adevărat interesantă. Anumă că madamei primărițe i-a CRESCUT O SÂRMĂ ÎN COLON!

Bă băieți, nu i-a intrat sârma aia pe cale analo-bucală, cum e normal (un fisting cu vălușul de sârmă, ca la carte, să-l facă gelos pe Christian Grey), auziți voi, sârma a crescut acolo. Că i-a fost servită mâncare cu pilitură de fier (oameni răi, au vrut s-o omoare și n-au mai găsit geam să-l piseze în sarmale, ca-n “OZ“) și sârma, ajutată de organismul puternic, s-a dezvoltat și-a crescut până la 4 centimetri.

O MÂNĂ CRIMINALĂ. Oare pe unde a introdus mâna criminală sârma în interiorul domniei sale? “Mai am nevoie de o operație pentru sudarea colonului, care este în repaus”, a mai spus Firea. Are colonul în repaus. Repaus de ce anume? 🙂

Ce pot să zic, interesantă teorie, mai ales că madam primar a vorbit cu o droaie de cercetători în domeniu, fizicieni și chimiști care așa i-au declarat, că sârma poate crește singură în organism. Și eu, ca prostul, aveam 3 pe linie la materiile alea. Poate, dacă învățam, eram miliardar, mă cântăream direct fier vechi…

Și uite așa, dragii moșului, jumătate (dacă nu mai bine) din populație, e prostită de câțiva oameni care nu știu decât să mintă extrem de convingător (vezi cazul de pe OLX) și să fure cu nonșalanță și perna de sub capul nostru. 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
100 de lucruri de făcut

Cum nu am reuşit să fac multe până acum, voi trece aici cele 100 de lucruri de făcut înainte de-a...

Cel mai nemulțumit

Am un prieten care se plângea de toţi oamenii pe care îi cunoştea, fie colegi, amici, vecini sau chiar rude....

Usturoi sub pernă și lămâie-n geantă!

Aseară, după ce ne-am strâns de pe drumuri, hai să mai dăm o taină cu nevăstuica. Evident, am trecut prin...

Close