Scandal între taximetriști și Uber!

De parcă ne mai lipsea un scandal acum în trafic. Taximetriștii care blochează tot traficul au blocat nuș ce străzi, ca să protesteze împotriva Uber.

Nu am mers niciodată cu Uber. Nu știu care e procedeul, că e cu aplicație, cu draci de-amiaz. Însă, față de majoritatea taximetriștilor, as prefera si mersul pe jos, ba chiar o plimbare cu ricșa. Chiar, uite idee de afacere. Să vină un nene cu 10 ricșe, 5 motorizate (o motocicletă veche și prăpădită), precum și 5 cu “un om putere“.

Păi dacă o plimbare cu șareta costă 40 de lei în Mamaia, aș da 20 de lei pentru a mă duce un flăcău cu rișca d-ici până colo.

Însă, revenind la oile noastre, taximetriștii ăștia au început să fie mult prea nesimțiți. Pe vremuri când mergeai cu taxiul era o bucurie. Știai că orice șofer de taxi are niște ani buni de condus în spate. Acum nu știi. Dai numai de puștani de 19-20 de ani. Oare cât a mers ăla ca să știe ce și cum? În plus, de unde știi că și-a luat carnetul pe bune? Cine îi controlează pe ăștia că n-au dat traseul de 30 de ori, apoi au dat șpagă ca să ia permisul?

Ca să nu mai vorbesc de caracterul majorității. Repet, nu TOȚI, însă MAJORITATEA au caractere josnice. Te tratează ca pe un sclav, nu ai ce discuta cu ei, în afară de fotbal și politică. Asta când nu sunt în vreo convorbire cu alți 2-3 colegi.

Acum s-au găsit să urle că Uber le fură clienții. Nu e vorba despre furt aici, ci de câștig. Uber își câștigă clienții prin atitudine. Era s-o bag p-aia cu “atitudine și profesionalism“, însă nu îi fac reclamă la Uber. Nu am mers niciodată, însă din ce-am auzit de la alții, după ce mergi de 2-3 ori te obișnuiești. În plus, șoferii Uber nu se bagă “la mustață” în fața altor participanți la trafic. ai aer condiționat, muzică la alese, nu manele, iar șoferul fumează cu permisiunea ta.

Și care-i problema cu asta?

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Toată lumea respiră F64

Azi a fost nebunie. Toată blogosfera urlă despre campania F64. Despre nimic altceva nu se mai scrie. au dispărut pozele...

ALOCATIE COPIL: 82 LEI, ALOCATIE PUSCARIAS: 710 LEI PE LUNA!

Stiati de acasta noua "realizare"a PSD-ului?! Daca nu, va spun eu! "Isprava", fara a fi o noutate (am mai scris...

Viralul de duminică – cele mai ciudate animale din lume!

Azi la viralul de duminică, voi arăta cele mai ciudate animale din lume (descoperite de om, bineînțeles). Conform specialiștilor, avem...

Close