Schimbă-ți viața în 3 pași simpli!

Nu mulți putem spune că suntem mulțumiți cu viața noastră actuală. Unii au reușit să-și schimbe totuși viața radical.
LA FEL PUTEȚI ȘI VOI! Doar prin 3 pași extrem de simpli!

Să zicem că ești tânăr, student, ai mai mulți bani în buzunar decât iepuri în biserică și asculți hip-hop și rave. E doar un exemplu, nu generalizez.
Nici prea frumos nu ești, să fim serioși, nici măcar eu, din păcate, nu mai sunt etalon al frumuseții!
Și viața ta e monotonă, singura dată când ai vreun mini-val de adrenalină e când vezi facturile, la lumină, la telefoane (că ai 3 smartphoneuri și te uită Dumnezeu vorbind cu orele cu colegii), la chirie…
În rest, toate zilele sunt asemănătoare. Nu tu bani, nu tu mașină, nu tu papa. Fugi prin tramvaie de controlori că ți-e prea frică să asculți sfaturile mele, despre cum să scapi de amenda RATB…

Dar, de acum înainte, viața ta se poate schimba. Și nu-ți zic prosteli d-alea ieftine de genul “totul e să crezi în forțele tale“, “fii tu însuți“, “dacă vei gândi pozitiv, vei avea numai succese“. Alea-s niște prosteli, pentru copii de 15 ani mă. Prosteli așa mari n-am văzut decât vivasms.

gagicaDa, totul depinde de tine să-ți schimbi viața, deoarece nu în fiecare zi primești moștenire un conac în Willkentshire și vreo 30j de milioane de lire sterline. Alea se întâmplă numa-n filme. Și nici părinții nu-ți lasă moștenire ceva, din moment ce acum ești pârlit de n-ai nici bani de țigări!

Și cei trei pași sunt!
1) Schimbare de sex!
2) îmbogățește-te!
3) schimbă-ți prietenii!

1) Ai deja 18 ani și până acum viața ta a fost nașpa? Fă-te femeie, poate se va schimba ceva. Poate așa vei avea parte de sex și dintr-o dată viața ți se va părea mult mai frumoasă!

2) Fă rost de bani. Da, e ușor să stai să scrii despre asta, însă e greu de făcut. Acum că ești femeie, agață un tip bine. Nu sări la cocalari că nu-ți trebuie. Găsești prințișori de dorobanți cât cuprinde. Poate apari și pe la Capatos ori la vreo emisiune d-asta de duzină, gen “nevastă pentru fiul meu“. Banii îi bagi în bancă, nu-i cheltui pe pizza și suc și genți. Îți va da prințișorul tot ce-ți trebuie. Singurele chestii pe care le poți cumpăra de capul tău, vor fi cadouri pentru prințișor. Cadouri, evident, tot din banii lui. Și aici te pot ajuta. Bărbaților le plac ceasurile. Mă, sunt ahtiați după ceasuri. Deci poți da o fugă până la Mall. Sau mai simplu, poate vrei să fii și tu independentă, deci faci un curs de la Hidrogeotesting.ro. Așa înveți și tu chestii noi!

3) Musai schimbă-ți prietenii! căci dacă te va vedea prințișorul vorbind cu prietenul Matei, îți va da o mamă de bătaie soră cu moartea și ți se va duce buhul de curvă prin ziare. Și nu vrei asta, deoarece vei ajunge iar pe străzi ca vaca!

SUCCES!
joey

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.