Securitatea datelor

Migrația pentru zona cloud atrage din ce în ce mai multe companii, interesul este generat de nevoia puternică de a companiilor de a își asigura securitatea detelor confidențiale. Calculatoarele sunt astăzi create  pentru a păstra o mare  cantitate de date confidențiale, riscurile memoriei calculatorului sunt însă numeroase, acesta este și motivul pentru care stocarea datelor în cloud pare o opțiune mult mai potrivită.
În jurul tehnologiei cloud au apărut numeroase industrii dezvoltatoare de aplicații care încercă să se asigure că stocarea datelor devine un lucru sigur și confidențial, companiile care dezvoltă astfel de aplicații asigură aclienții că datele nu au cum să fie piedute.
Securitatea este interesul fundamental pe care îl au managerii companiilor, datele sunt extrem de importante pentru că de ele depinde dezvoltarea companiei, comunicarea cu clienții și păstrarea bazelor de date. Odată pierdute aceste date compania se oprește din ciclul normal de funcționare, pierde bani și timp prețios.
Dezvoltarea tehnologiei de  tip cloud este o alternativă potrivită pentru directorii de companii care  țin la siguranța datelor.
Recomand: datacenter appnor

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Sfaturi pentru viitoarele pițipoance

Cum data trecută am arătat cum să devii un mondial adevărat, prin cele 5 sfaturi propuse de Adrian, azi vine...

PARERI, EXPLICATII SI MOTIVE PENTRU A CONSUMA BEREA!…

Desi pentru astazi imi propusesem initial sa scriu cate ceva despre turism, o antrenanta discutie virtuala, cu amicul Francisc 1,...

Știri tulburătoare

Vești de ultimă oră! Știri tulburătoare! Bombă! Numai la Spanac TV! Nu vorbesc de bombă în sediul televiziunii noastre, ci...

Close