Securitatea datelor

Migrația pentru zona cloud atrage din ce în ce mai multe companii, interesul este generat de nevoia puternică de a companiilor de a își asigura securitatea detelor confidențiale. Calculatoarele sunt astăzi create  pentru a păstra o mare  cantitate de date confidențiale, riscurile memoriei calculatorului sunt însă numeroase, acesta este și motivul pentru care stocarea datelor în cloud pare o opțiune mult mai potrivită.
În jurul tehnologiei cloud au apărut numeroase industrii dezvoltatoare de aplicații care încercă să se asigure că stocarea datelor devine un lucru sigur și confidențial, companiile care dezvoltă astfel de aplicații asigură aclienții că datele nu au cum să fie piedute.
Securitatea este interesul fundamental pe care îl au managerii companiilor, datele sunt extrem de importante pentru că de ele depinde dezvoltarea companiei, comunicarea cu clienții și păstrarea bazelor de date. Odată pierdute aceste date compania se oprește din ciclul normal de funcționare, pierde bani și timp prețios.
Dezvoltarea tehnologiei de  tip cloud este o alternativă potrivită pentru directorii de companii care  țin la siguranța datelor.
Recomand: datacenter appnor

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De la pizzerie la ciorbarie nu a fost decât un singus pas

Să fi fost prin 90-91 când am văzut PIZZA scris mare pe un restaurant. Înăuntru se vindea pizza. Facusem noi...

Blogawards și premiile

Stimați cititori, dragă Americă. Azi Spanacul participă la alt concurs național. Este vorba de Blogawards și premiile sale. E simplu,...

50 de gabori închiși în biserică!

Asta da știre. 50 de polițiști au fost obligați să păzească pe timp de noapte 50 de biserici. Fiecare polițai...

Close