Șemineul, un must-have de casă nouă

Unul dintre must-have-urile actuale pentru casă nouă este și achiziționarea unui șemineu. Casa este, de cele mai multe ori, cartea de vizită principală a persoanelor care locuiesc în ea. Preocuparea pentru designul exterior al acesteia, precum și pentru cel interior a devenit din ce în ce mai întâlnită pentru persoana secolului al XXI-lea. Accentul nu mai cade numai pe utilitate, ci, cade și pe estetic, pe îmbinarea cât mai bine a tututor lucrurilor. Se optează din ce în ce mai mult pentru aumite tipuri de design-uri, mai ales interioare, mai sofisticate sau mai clasice. Ajutați de sfaturile designerului, proprietarul (sau proprietarii) locuinței caută să aleagă lucruri de calitate, care au o altă notă decât cele pe care le vedem în magazinele de la colț de stradă.

Unul dintre must-have-urile actuale pentru casă nouă este și achiziționarea unui șemineu, pentru a-l monta în sufragerie sau în dormitor. Alegerea acestuia nu este una deloc ușoară pe cât se crede. Într-adevăr, se poate alege dintre trei tipuri de șeminee (pe lemn, pe gaz și electrice), însă, mai contează și modul în care este contruit acesta și mai ales dacă se integrează în designul pe care îl are camera în care se dorește a fi montat. Există și îmbrăcăminți pentru șeminee (de exemplu, clasice, avangardiste, rustice sau contemporane), pentru ca acestea să se potrivească cu ceea ce vrea viitorul cumpărător.

Magazinele de profil care să comercializeze șeminee încă nu sunt des întâlnite în România, iar de aceea, online-ul este gazda mai multor comercianți de astfel de articole. Un magazin care a primit votul de încredere al cumpărătorilor este și Fedo. Aici, utilizatorul va găsi game variate de șeminee pentru tipuri variate de personalități (așa cum bine este spus și în prezentarea magazinului). Promoțiile și noutățile nu lipsesc, iar gama diversificată de șeminee îți stă la dispoziție oricând.

Ție ce șemineu ți s-ar potrivi, și de ce?

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Vând bijuterii

Na, c-o fac şi p-asta. Îmi pun câteva bijuterii, în special inele de-ale mele, plus două de-ale nevestii la vânzare....

Pantofi Wingtip. Acum și la comandă!

De câțiva ani vreau niște pantofi bărbătești mai speciali. Mai ține cineva minte moda anilor 50? Modelul de pantofi alb...

Razboi

Nu se mai poate. Razboiul a inceput. Intr-o tabara, vajnicul Spanac, vai de capul lui, iar in alta fazanii. Deja...

Close