Semnal slab la internet? Uite ce-a făcut un oier!

Nu voi vorbi de Ghiță ciobanul, ci de un englez, pe numele său Richard Guy. Acesta, enervat peste măsură de semnalul slab pe care-l avea la internetul prin cablu, s-a hotărât să facă ceva în această privință. A descoperit că pe internetul mobil are o viteză 4G, net superioară cablului, aşa că a construit un aparat dintr-un adaptator 4G şi un stâlp de lemn, prin care se bucură de internetul de pe telefon în casa sa.

Este o problemă generală a oamenilor din mediul rural. M-am hotărât să rezolv problema pe cont propriu. Înainte aveam viteză de 1 Mbps (megabites pe secundă). Acum am 69 Mbps. Deci totul merge perfect. Casele din jur au un internet cu o viteză de aproximativ 25 Mbps.

a declarat acesta.

După ce-a descoperit locul de vârf al semnalului 4G, acesta a montat acolo un stâlp de lemn, de care a prins o cutie impermeabilă și a instalat acolo un adaptor. Două panouri solare, montate de asemenea, pe stâlp, alimentează o baterie de 12 volți (de mașină), iar semnalul wireless 4G este transmis prin cablu UTP în casă.
aparat-internet-fermier

Sursa: evz.ro

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Pantofi Wingtip. Acum și la comandă!

De câțiva ani vreau niște pantofi bărbătești mai speciali. Mai ține cineva minte moda anilor 50? Modelul de pantofi alb...

Leapşa de concediu

Când omul şi planta şi-au terminat concediul şi miniconcediul, primesc leapşe d-astea. De te fac să te gândeşti cu jind...

Un ninja se poate curenta?

Noi, românii, avem prostul obicei de-a fura cablurile electrice. Că-s pline de cupru și e muncă ușoară. Te duci cu o...

Close