Servicii-traduceri.ro sau soluția ta pentru traducerea și legalizarea actelor

Importanta serviciilor de traduceri este ignorata de oameni pana ce ajung in situatia de a avea nevoie de un document tradus. Indiferent daca esti student la facultate si primesti materiale in engleza sau in alta limba sau daca vrei sa pleci in strainatate pentru a urma niste studii sau pentru a te angaja, cu siguranta ai nevoie de astfel de servicii.

Poti beneficia de ele daca apelezi la servicii-traduceri.ro. Aici nu doar iti sunt traduse documentele, ci poti opta si pentru varianta de a le legaliza, autoriza, apostila si tot ce tine de astfel de optiuni. La acest birou de traduceri poti apela chiar si companiile care doresc sa se extinda pe plan international.

Servicii pentru companii

Chiar daca majoritatea oamenilor cunosc limba engleza, acest birou de traduceri ofera aceste servicii pentru peste 30 de limbi de circulatie internationala. Mai mult decat atat, este important sa fie intelesi termenii specifici din diverse domenii si intelesul fiecarei propozitii sa nu fie schimbat. Claritatea si mentinerea autenticitatii informatiilor este vitala uneori pentru viitorul unei companii, deci de aceea ar fi bine sa alegi ajutorul unor persoane specializate in domeniu, autorizate de Ministerul Justitiei.

Pentru companie ai nevoie de o persoana care sa fie mereu disponibila si care sa respecte termenele, iar asta poti gasi la Biroul de Traduceri Inova. Indiferent cat de mare este volumul de munca acestia fac fata si traduc in timp util, alaturi de discounturi oferite pentru documentele voluminoase traduse.

Confidentialitatea este foarte importanta pentru acestia de aceea ofera si un contract in acest sens, semnat. Indiferent de domeniul de activitate, aici este solutia pe care o cautai.

Alte servicii

Nu doar ca poti traduce aici, ci poti beneficia de pachetul complet si anume ai parte de legalizare, fara de care este nul un document oficial. Interpretariatul este avantajos inainte de a semna contracte cu alte firme din afara tarii, pentru ca nu poti avea certitudinea ca intelegi singur informatiile exact asa cum iti sunt transmise.

Chiar si la tribunal, pentru procese sau alte aspecte de acest gen poti merge cu un interpret, deoarece este un drept de al tau. Pentru orice serviciu de acest gen de care ai nevoie, aici il poti gasi. Acceseaza site-ul si informeaza-te cu privire la orice te intereseaza si mai apoi contacteaza echipa pentru a stabili o intalnire sau pentru a semna un contract cu acestia.

Contact:

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum face de câștigă adesea la jocurile online?

În studenție, jucam împreună cu un coleg, Șerban, la pronosport. E drept, câștigam uneori, dar una peste alta, ieșeam în...

1 milion de zecimale ale lui Pi

Vă spuneam nu demult de cea mai frumoasă descriere a lui Pi. Azi mi-a luat vreo 10 minute de scroll...

Se vinde Galaxy S3

O prietenă are de vânzare un Samsung Galaxy S3. Telefonul se prezintă ca nou, folie pe ecran, toate accesoriile. arată...

Close