Sex-shopul – un necesar hulit

Suntem în 2019 și românii se bat cu pumnii în piept că nu se tem de nimic (mai ales de Dumnezeu – prieten imaginar). Până deschizi discuția despre sex shop sau jucării sexuale. Atunci îl vezi cum se schimbă la față, se inhibă, îl apucă transpirațiile și nu mai poate lega coerent 2 cuvinte:
– Bă, nu, păi să vezi, dar e pentru femei proaste, dar noi, vai, ce, la ce îți trebuie…

Asta deoarece românul (aici pun în discuție și bărbații și femeile, nu fac vreo diferență) nu este încă “educat” în ale sexului. E de înțeles, școala comunistă se cunoaște încă în mentalitățile noastre învechite. Nu am avut educație sexuală în școală, iar acasă cei care au avut discuția “aia” cu părinții, n-au învățat decât celebra frază “cuculețul se face mare și intră în păsărică și peste 9 luni se naște copilul“.

Nu vă mai ascundeți după deget, cam aia e discuția de care ați avut parte. Cei născuți după 90 să zic, poate au avut parte despre o discuție mai amplă. Nu știu.

Cel mai nasol e vorba când zici ceva despre vibrator. Că se știe, nimeni “nu are nevoie de el, huo, la pușcărie!“. Mă apucă râsul de cât de neprihăniți suntem. Dar rupem youpornul în 2 zi de zi, seară de seară.

Știați, dragi români, că vibratorul a fost conceput ca instrument medical? În anul 1880, doctorul J. Mortimer Granville a conceput un instrument pentru tratarea femeilor de… isterie. Până atunci, toată treaba se făcea manual. Adică stimații domnii doctori trebuiau să “termine” manual femeile care erau isterice. Și azi așa, mâine așa, doctorul cam obosise de trebușoara asta. Și s-a gândit că trebuie să existe o metodă mai bună. Și uite așa a inventat primul vibrator. 

Acesta era electric și avea la capăt o bilă metalică. Fapt care pe de-o parte le bucura pe femei, pe de altă parte le jena, bila metalică fiind rece. Dacă doriți o comparație, la ora actuală acesta este Magic Wand, fiind considerat de majoritatea femeilor ca fiind “cel mai bun companion în pat“.

Desigur, se vor activa o mulțime de masculi alfa care să se laude cu performanțele lor sexuale. Însă femeile știu cel mai bine.

Cât despre sex-shop, de ce ne ferim de el? Că doar nu ne mânâncă nimeni acolo. Și nici nu te dai după tejghea să-ți arate vânzătoarea cum se pune prezervativul cu gura, cum vedem prin filme. Știu ce zic, așa aveam și eu impresia. În plus, majoritatea vânzătorilor sunt bărbați. Și în acest stabiliment nu cumperi doar vibratoare. Poți lua cătușe cu blăniță, lenjerie intimă (nu din aia de la tarabă din piață), uleiuri aromatice sexuale, pastile pentru potență și o mulțime de chestii de care nici n-aveai idee că există și se pot folosi.

Și nu sunt deviații sexuale, nu vă gândiți la biciuri, gimp suit, lanțuri și cârlige înfipte în carne. Pentru început, vă puteți lua partenera de mânuță să dați o raită printr-un sex shop. Și veți vedea cum femeia e mult mai pricepută decât bărbații la jucăriile vândute acolo. Și seara îmi veți mulțumi pentru sfat. 

Cu ocazia asta veți vedea că nu toate cuplurile pot cădea de comun acord în privința unei jucării erotice.

Și da, am intrat și-am și cumpărat și eu produse din magazinele sexuale, atât fizic, cât și online. Au ăștia niște uleiuri de masaj de nu-ți vine să crezi. Oricât de obosiți sau fără chef ați fi, ajungeți să “dați ca surdu-n clopot“. 

Așadar, lăsați de-o parte preconcepțiile și dați o raită printr-un magazin, chiar și online. Și veți vedea cum viața sexuală vi se va schimba radical. ÎN BINE!

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Curva asta ne va omorî pe toți!

Nu știu care om a spus că politica e o curvă. Mă, mare dreptate a avut ăla. Și parcă vă...

Pițipoancele zilei!

Hai la pițipoance! Hai să râdeți și să vă înspăimântați. Azi avem 3 exemplare are sexului... deloc (nu pot să-i...

Sistemul medical din România este la pământ

N-o spun așa ca vorbă în vânt, însă trebuie să se schimbe ceva în bine în acest sistem medical, rămas...

Close