Sex în timpul sarcinii? Ce, sunteți tâmpiți?!

Văd că lumea încă n-a înțeles cum e treaba cu sexul. Adică na, știm cu toatele să stăm crăcite sau să “dăm acolo, ca surdu-n clopot“, însă când e vorba și de-o sarcină la mijloc, creierele (sau rămășițele arheologice ale acestora) se blochează.

Încă mai există fete/ femei însărcinate care cred că sexul în timpul sarcinii este pedofilie. Că e copilul chiar acolo și “tati” sau alt hăndrălău îl lovește peste ochi cu sabia. Probabil aceste “femele” au rămas la mentalitatea de ev mediu, în care Pinochio, înghițit de balenă, a putut face un foc mare în stomacul acesteia, i-a dat câteva peste inimă și și-a înfipt dinții în coastele balenei. Că, nu-i așa, pe dinăuntru, și balena ca și alt mamifer e goală, ca un sac. Inima, ficatul, plămânii stau așa atârnate de șina spinării ca niște cârnați lăsați la vânt.

La fel și-n cazul femeii însărcinate. Dacă se introduce ceva în ea, copilul, care e “acolo” poate atinge acel ceva. Deci la un ginecolog, doctorul dă noroc cu fătul nenăscut la fiecare control. Ba pot juca și un barbut, dacă tot s-au văzut.

Ei bine, fetelor, treaba nu stă chiar așa. În interiorul femeii, după calea aia (pistă de aterizare pentru unele – care se numește științific “vagin“), există un alt intrând. Colul uterin. Între vagin și colul uterin este un spațiu, nu se intră așa, cu bocancii plini de nămol, fără “bună ziua“.

Așadar, penisul bărbatului nu intră decât în vagin, nu are cum să pătrundă dincolo, unde e copilul. Care copil credeți că stă așa în uter de capul lui. Nu nene, ăla mic, la rândul lui, este într-un sac plin de lichid amniotic. Pe tema acestui sac plin de lichid, puteți citi aici. Știu, pare SF, însă vă asigur, FIECARE FĂT ARE PARTE DE AȘA CEVA. ȘI VOI AȚI AVUT PARTE ÎNAINTE DE NAȘTERE!

Ați auzit probabil (de prin filme) că “i s-a rupt apa“. Adică sacul acela plin de lichid amniotic. Culmea culmilor, se numește chiar “sac amniotic“! Ei, atunci când sacul ăla se sparge, curge lichidul amiotic, iar copilul va trebui să iasă, să se nască. Și abia atunci încep să apară deformări majore la trecerea dintre vagin și uter, astfel încât fătul, copilul, “bebe” să iasă. Fix pe unde “a intrat“. Numai că-n în ultima vreme, din cauza poluării și-a alimentației nesănătoase, din ce în ce mai multe femei nu pot naște pe cale naturală și se adoptă cezariana.

Așadar, faza cu nu faceți sex în timpul sarcinii că răniți copilul este o tâmpenie. Desigur, personal o văd ca pe o ciudățenie și nu recomand sexul la o sarcină vizibilă. Dar fizic se poate face sex și-n luna a 9-a. Însă nu este recomandat. Cam până în luna a 6-a este totul ok, se poate face sex fără probleme. Nu cu zdruncinături ca până-n prezent, nu cu bătăi și urlete, dar, fizic, se poate.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
lipsesc!

Nu stiu pentru cata vreme. S-a ars placa video. Sa speram c-o repara repede.

Jucați-vă cu primejdia!

Mugur Mihăiescu spunea într-un scheci de acum 20 de ani "Joacă-te cu primejdia, mânca-ți-aș". Mie mi-a rămas în minte asta,...

Am nevoie de mouse!

Fraților, e groasă treaba! Am nevoie de mouse. După ani buni în care m-a slujit cu credință, bătrânul meu mouse...

Close