Sexul în România – o afacere profitabilă

Românul vrea să nu facă nimic și să-i vină bani grămadă. Nu doar românul, ci majoritatea oamenilor. Ori să stea degeaba, ori să facă ceva ce le face plăcere. De exemplu, mie mi-ar plăcea să mă plimb în toate țările lumii și să fiu plătit pentru asta. 196 de țări, să primesc vreo 5000 de euro de țară, pentru transport, haleală și hotel. Și pe cuvânt de nu m-aș duce peste tot. Aș fi plecat d-acasă vreo 2 ani cred.
gagica
Altă soluție e să faci bani din sex. Totul legal, nu vă gândiți la cumpărat minore din Republica Moldova și vândute prin Albania sau Serbia. S-ar putea face bani buni in Iasi blog lucky studio. Asta dacă ești fată fără inhibiții. Dar ca bărbat, ar merge să-ți faci studioul tău.
Vorbisem cu un prieten să ne apucăm de asta. Ne ieșeau bani buni lună de lună, însă, din păcate, cam de orice afacere te-ai apuca în țara asta, ai nevoie de ceva capital inițial. Și nu vorbesc de 200 de euro, ci de vreo 4000 minim. Chirie, calculatoare, net puternic și prima lună plătită pentru modele. Nu-ți vine nimeni să-ți lucreze pe promisiunea că la sfârșitul lunii sari cu banul. Asta merge în corporații, unde lucrezi de la 9 la 17, strâns cu cravata de gât, nu în industria sexului cu portjartier și pantofi cu toc cui!

fonstola.ru-127518

Ne făcuserăm noi atunci niște calcule, însă fără bani să pornim, nu făceam nimic. Așa că ne-am lăsat păgubași. Nu-i însă un plan de afaceri aruncat și doar pus de-o parte, pe viitor. Cred că mai am pe undeva carnețelul ăla unde trecusem tot. Și datele erau OK, spuse de-o prietenă care lucra în domeniu. Câștiga destul și n-avea niciun interes să ne mintă, mai ales că ne era prietenă bună.

Zic asta deoarece în România încă e subiect tabu cam orice legat despre sex. Și-n caz că nu știați, sexul și violența atrag vulgul. Iar violența nu-i bună la nimic. Așadar, sexul e afacerea excelentă, unde poți îmbina utilul cu plăcutul, iar remunerația va fi pe măsură. Păi cu 1500 euro lunar nu poți trăi bine în România? Ba bine că nu… Aș pune la saltea 500 de euro lunar, pentru vacanțe și de restul aș trăi normal, după cum am crezut în 89, că vom avea și noi nivelul Europei, nivel care se tot lasă așteptat.

Și-n 3 luni mi-aș face cel mai șmecher calulator de pe planeta asta. M-aș duce la expoziții cu el. Expoziții unde-s plătit, evident, să vin să prezint puterea de calcul și cele 500 FPS-uri din orice joc.
hot sexy woman

Comments

comments

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.