Sexul oral la prima întâlnire. Da sau nu?

Am dat de-o dilemă demnă de trecut aici. M-am contrat zilele trecute cu un prieten despre femeia care face sex oral la prima întâlnire. E OK sau nu? Așadar, voi despica firul în patru mai jos despre acest subiect, considerat tabu.

Toată treaba a început de la faptul că am comentat la un clip, catalogând-o “curvă” pe fosta iubită a lui Bendeac. Și s-au găsit niște gagii să mă contreze, că-s misogin, că de ce consider femeile curve, că și ele au dreptul la sex, că pe noi, bărbații, nu ne consideră nimeni curvari dacă facem sex la prima întâlnire.

Ca să fim bine înțeleși, nu (mai) sunt misoginul care eram, pe vremea când nu aveam femeie și ziceam, ca Napoleon, că toate femeile sunt curve (mai puțin mama, dar și ea e femeie). Și nu sunt nici ăla care să zică faptul că femeia trebuie să fie castă până în noaptea nunții. Dar totuși, puțină decență nu stică. Mai ales din partea femeilor.

De ce? Pentru că eu încă mai cred că femeile sunt mai firave și trebuie protejate. Nu zic “sexul slab“, Billie Jean King a demonstrat asta, televizat, în 1973. “Sexul frumos” mi se pare cel mai bine zis. Femeia e ceva frumos, care nu merită nimic nasol. Probabil, tocmai de aceea când vedem o femeie de moravuri ușoare, unii se gândesc la faptul că ea face de râs tagma feminină.

Din cele mai vechi timpuri s-a considerat că bărbatul e “vânâtor“, iar femeia “vânat“. Și asta nu am zis-o eu, nici măcar nu sunt de acord cu ea. Asta nu înseamnă că nu pot să mă gândesc la femeie ca la ceva frumos, nu ca la o bucată de carne. Și iertați-mă, femeia de la care a pornit discuția nu e vreao măicuță. Cum nici “asistentele” lui Capatos nu sunt.

sexy woman eating banana

Așadar, când o femeie se culcă și-i face toate poftele sexuale ele unui arhicunoscut, sau milionar, e pe interes. Și eu personal, femeia care e pe interes o cataloghez drept curvă. Să mă ierte fetele de pe centură care fac asta ori ca să-și întrețină familia, ori că sunt obligate de niște nenorociți. Centuristele au mai multă înțelegere decât “curvele de lux” din televiziune.

Erau pe vremuri 2 surori cu nume de polițist, dintre care una s-a măritat cu “ta-su mare“, celebru om de afaceri român. Au împreună o fetiță, dar cei doi s-au despărțit, după mult timp. Acum, gagica, și-a reluat numele de fată și duce o frumoasă poveste de dragoste cu… un miliardar chinez. Ceva nu se leagă aici. Cum de era așa mare dragoste între ea și moșul cu bani, acum a găsi taltă mare dragoste, un chinez, tânăr, cu același defect, de-a fi miliardar.

Vreau, nu vreau, mă duce cu gândul la celebrele versuri din “Lasă-mă să beau“:

Teoretic, ce-am spus e răutate gratuită
În măsura în care iubiţi voi bărbatu’ urât, sărac şi cu plua mică
“.

Și reluăm discuția din titlu. Se face sex la prima întâlnire? Din tot ce-am trecut prin viață, se face, chiar și sex oral. Asta după ce s-a vorbit cu fata respectivă multă vreme, atât telefonic, cât și online. Timp în care s-a putut înfiripa o tentă de relație, s-au descoperit niște puncte comune, încât ca cei doi să simtă ceva unul pentru altul. Iar pentru mine, sexul oral e ceva pe care-l faci doar cu persoana iubită. Că nu te duci la fetele de pe centură să-i faci un cunilingus.

Și nici cu o necunoscută agățată în club. Dar dacă-ți face ea sex oral? Că nu vă cunoașteți, nu e dragoste la prima vedere, gândiți-vă nițel.

Apoi aștept părerile pertinete, explicate în comentarii.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.