Sexy de Crăciun!

Ce i-aş putea cumpăra soției mele drept cadou de Crăciun? În timp ce mă plimbam printr-un hipermaket împingând un cărucior care nu-mi servea la nimic, deocamdată, m-am gândit să fac nişte cumpărături. Poate văd ceva pentru Adița. După ce am obosit, m-am dus la casă, pentru a achita cele luate. Cheltuisem mai mult decât îmi propusesem şi totuşi nu cumpărasem nimic pentru nevastă-mea! Atunci am apelat la soluţia de rezervă: un sfat de la o prietenă bună. I-am telefonat şi i-am spus unde sunt, fără să-i fi găsit ceva Adiței.

– Păi n-aveai ce căuta acolo! Vino până la mine la birou, că am calculator aici! Mi-a spus ea.
– Aa, fac cumpărături online! am exclamat, bucuros de găselniţă.

M-am repezit în birou, să dau drumul la calculator. Mădălina, prietena mea, naviga deja pe net, să-mi caute mie cadouri pentru nevastă.

– Ascultă, băiete, când iei un cadou cuiva, trebuie să te gândeşti de ce vrei să-i dăruieşti ceva. Şi, în funcţie de persoană, alegi ceva potrivit exact acelei persoane. Bine, după cum mă priveşti, nu-ţi trece nimic prin cap. Ca de obicei, m-am gândit eu pentru tine. Ştiu că ai numai gânduri perverse legate de nevastă-ta, aşa că o să-i cumperi ceva care să-ţi satisfacă fanteziile masculine, bolnave, aş zice eu, normale, le-ai spune tu, dar care să-i placă şi ei: o lenjerie sexy sau un costum de Crăciuniță.
lenjerie sexy santa
– Nu mă hotărâsem încă la nimic, dar aşa ceva i-am mai luat.
– Şi care-i problema? O fată nu se satură niciodată de veşminte, cu atât mai puţin de ceva care s-o facă mai atrăgătoare în ochii soțului…
– Zău? N-am gândit niciodată în acest fel. Şi de unde să-i cumpăr?
– De unde-mi cumpăr şi eu, de la SevenSins! E la mintea cocoşului, domnule inginer… Uită-te pe monitor! Aici găseşti orice doreşti pentru o femeie: costume (chiar şi de baie!), halate, lenjerie sexy, corsete, portjartiere şi câte şi mai câte… Sau, ca să vadă că eşti un domn, îmbrac-o, fă-i cadou o rochie!

– Păi văd fata mea că tu te pricepi mai bine ca mine la chestii d-astea feminine… Ce mi-ai mai recomanda?
Rochie Dots, de la Chilirose…
– Dots? Nu e un baton cu brânză?

S-a uitat la mine urât apoi a continuat:
– Deci, am zis Dots Chilirose și o rochie Luana!
dotsluana
M-am uitat să văd și eu ce alesese Mădălina. Nu avea preferințe deloc de lepădat. Știam eu că la ea trebuie să apelez când sunt chestii feminine…
– Ce-ai rămaș așa stană de piatră? Îți plac?
– Da… Ce trebuie să fac acum?
– Le comanzi de pe net! Sau tot eu trebuie să-ți explic și această modalitate?
– Ei nu…
– Și uite, dacă ești băiat deștept, că te cunosc, îți dau un sfat: Devino fan-ul paginii SevenSins si descoperi super oferte de Black Friday!

Articol participant la Blog Friday 2013.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Sârma crește în colon!

Tot românul, microbist din fașă, vorbește despre meciul de aseară, că a plâns Messi, că au luat ăia bătaie cu...

Dacă și taximetristul te bate la istorie…

Cu ceva vreme-n urmă, pe vremea când mergeam cu taxiul dacă mă grăbeam să ajung undeva, am nimerit în mașina...

Alegerea perfectă pentru încălțămintea de vară

Sandalele Avarca sunt importate din Spania, din regiunea Menorca, direct de la producător. Pe site-ul sandaleavarca.ro găsim o gamă unică...

Close