SFATURI DAR SI PARERI UTILE DESPRE…PANDEMIE!

Iata ce ne spune in mesajul integral postat pe Facebook, medicul primar Alexandru Cezar Andriţoiu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr.Ştefan Odobleja“, din Craiova,care acuză autorităţile că dezinformează populaţia. șeful clinicii de boli infecțioase.
“Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici!Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi(n.n.?!!) toată ziua cu morţii din accidente rutiere!În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc! Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!”

Sa aflam acum si sfaturile unui alt medic sef de clinica, specialist in boli infectioase,dar de la Universitatea Maryland din America:
– Vom trăi cu Covid19 luni. Să nu negăm sau să intrăm în panică. Să nu facem viața inutil dificilă. Să învățăm să fim fericiți și să trăim cu acest fapt.
-Virusul nu își va reduce efectul vara. E vară în Brazilia și Argentina, dar virusul se răspândește rapid.
– Nu poți distruge virușii Covid19 care au pătruns în celule bând prea multă apă, vei merge des la toaletă.
-Spălarea mâinilor și păstrarea unei distanțe de 1,8 metri este cea mai bună metodă de protecție împotriva virusului Dacă nu aveți acasă un pacient Covid19, nu este nevoie să dezinfectați suprafețele din casă.
– Pachetele de marfă, pompele de benzină, cărucioarele de cumpărături sau bancomatele nu provoacă infecție Spală-te pe mâini, trăiește-ți viața ca de obicei.
– Covid19 nu este o infecție alimentară. Acest lucru este asociat cu picături de infecție precum gripa. Nu există niciun risc documentat ca Covid19 să fie transmis prin comandarea de alimente.
– Intrarea în saună nu ucide virușii Covid19 care au pătruns în celulă.
– Îți poți pierde mirosul cu multe alergii și infecții virale. Acesta este un simptom nespecific pentru Covid19.
– Odată ajunși acasă, nu trebuie să ne schimbăm urgent hainele și să facem duș. Puritatea este o virtute, nu paranoia.
– Virusul Covid19 nu atârnă în aer. Aceasta este o infecție perfuzie care necesită un contact apropiat. Aerul este curat, te poți plimba prin grădini (păstrând distanța) prin parcuri.
– Covid19 nu desparte rasa sau religia, este transmis tuturor oamenilor.
– Este suficient să folosiți săpunul normal împotriva Covid19 prin folosirea neapărat săpunul antibacterian. Virusul oricum nu este o bacterie.
-Nu trebuie să-ți faci griji pentru comenzile tale de mâncare. Dar dacă vrei multe, poți să-l încălzești puțin la cuptorul cu microunde.
– Șansa de a aduce Covid19 acasă cu pantofii și să te îmbolnăvești este aceeași cu a fi lovit de fulger de două ori pe zi. Lucrez împotriva virusurilor de 20 ani, infecțiile cu picurare nu se răspândesc așa.
– Nu poți fi protejat de virus prin consumul de oțet, sumac, suc și ghimbir.
-Purtarea mănuși este o idee proastă, virusul se poate acumula pe mănușă, se poate transmite ușor dacă îți atingi fața. Cel mai bine e să te speli pe mâini.

Vă sugerez să citiți in continuare, cu aceeasi atenție, următoarele scrise de dl. Hassan Beli, psiholog.
,,Uite, fă pe cineva care are 70 de ani să se uite la știri -dezastru în fiecare zi, dă mesajul: “O să vină și la tine, o să vină la tine, o să vină și la tine”,, Îl revendic pe ăsta, omule vei muri în câteva luni. Aceste programe ne degradează sistemul imunitar prin stres și anxietate.
Nu vă uitați la profesorii de medicină care s-au transformat în profesori de cutremur!V-am împărtășit în lumina dezvoltării științifice încă de la începutul acestui proces. Cred că nu mai sunt multe de spus. Nu voi mai distribui nimic despre această epidemie. Repetând aceleași lucruri,va veti distruge calitatea vieții. “Nu-mi pasă”!
In loc de final:
Un negustor se întâlnește cu ciuma drumului său. Se uită alarmant la ciumă și întreabă:
-” Unde te duci?”.
Ciuma răspunde:
-“în Bagdad”.
-” Câți oameni vei ucide?” întreabă din nou negustorul.
“Nu mulți, doar 5000 de oameni”, spune ciuma.
Timpul trece și negustorul se întâlnește din nou cu ciuma în calea lui.
Cu toate acestea, auzise că 60 de mii de oameni au murit în Bagdad din cauza ciumei.
– ” Mi-ai spus că vei omorî 5000 de oameni. Cu toate acestea, ați măcelărit 60 de mii de vieți “, spune furios pe ciumă.
Ciuma este foarte calmă și încrezătoare:
-” Am ucis 5000 oameni. Ceilalți au murit de frică ”.

Asadar,PROTEJATI-VA SĂNĂTATEA MENTALĂ ȘI SĂNĂTATEA CORPULUI.NU UITAȚI CĂ PSIHICUL INSTABIL ÎNTRECE SISTEMUL IMUNITAR AL ORGANISMULUI!…
(Sursa:Virus-free. www.avg.com)

P.S.Descoperirea de ultimă oră a experților :Victorie în lupta cu COVID-19.Experții principalului laborator de cercetare biologică al Israelului (IIBR) au reușit să izoleze un anticorp important pentru anihilarea noului coronavirus.Autoritățile au calificat reușita drept „un progres semnificativ” pentru obținerea unui posibil tratament pentru COVID-19.Il asteptam cu maxima nerabdare!

ng

Marc Ciubotaru

.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Și-ncă una despre plăcile video!

Îmi spuneam că următoarea achiziție logică pentru PC ar fi memoria RAM, apoi procesorul. Numai că am dat azi click...

Lăsați prostiile, că s-au fumat!

Români! Atenție mare la ce prostii faceți. Chit că "e pe net", justiția nu stă degeaba. Aia din românia, poate....

Another one bites the… concrete!

Directorul Enel România s-a aruncat de pe clădirea unde avea biroul. S-a făcut una cu asfaltul. Matteo Cassani venise în...

Close