Sfaturi înainte de a cumpără becuri LED

Există o gamă variată de becuri pe care le putem folosi în locuințele noastre precum: becuri led, becuri incandescente, becuri economice, etc. Spre deosebire de becurile led, becurile incandescente include un dispozitiv cu filament și produc o lumină constantă. Atunci când achziționăm surse de iluminat scopul nostru este același: să asigurăm o durată de viață cât mai îndelungată, cu un buget alocat cât mai mic cu putință. Iată câteva sfaturi pe care să le iei în considerare atunci când achiziționezi becuri led.

Știai că…?

Scara indexului de redare al culorilor se măsoară de la 10 la 100, iar becurile led se regasec în jurul valorii 80, fapt ce indică un grad de eficiență ridicat comparativ cu al altora.

Atunci când vorbim despre becuri led, există două tipuri de lumina pe care o putem integra în diferite încăperi: lumina albă și lumina galbenă. Astfel, în funcție de preferințele pe care le avem, este recomandat să alegem un același tip de lumină în toate încăperile pentru a crea un efect uniform. 

Comparativ cu alte tipuri de becuri, becurile led au fost concepute astfel încât să emită lumină într-o singură direcție. Astfel, rază lor de acțiune este una restrânsă.

Despre becuri led

Deși prețul acestor becuri led pot fi mai ridicate decât în cazul celorlalte tipuri, acestea durează cu aproximativ 50% mai mult decât celelalte becuri de pe piață. De asemenea, cantitatea de căldură produsă este considerabil mai mică față de a celorlalte.

Dacă achiziționezi becuri led pentru corpuri de iluminat reglabile că și intensitate a luminii, trebuie să te asiguri dacă acestea sunt dimabile. De asemenea, asigură-te și asupra variatorului pe care îl folosești: standard, magnetic, electronic etc.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pe care să le poți urma în momentul achiziționării unor becuri led, pentru a te asigură că acestea sunt de prima clasă. Alege un furnizor de încredere și rămâi fidel acestei alegeri. Alege DiversMarket și bucură-te de gamă variată de produse care îți este pusă la dispoziție!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.