Sfaturi pentru examenul de teorie DRPCIV. (Chestionare Auto)

Permisul de conducere este un element important al vieții pe care ne putem baza în orice moment. Posesorii de permis de conducere au un avantaj când vine vorba de angajare sau când trebuie să depună un CV. Marea majoritate a firmelor/companiilor din România predind ca angajatul să aibă permis de conducere.

kramerAșadar, vă voi prezenta câteva sfaturi pentru a obține permisul de conducere mai ușor și voi explica cum să rezolvați chestionare auto DRPCIV. Majoritatea școlilor de șoferi, nu dispun de informațiile necesare în scopul de a pregăti un elev pentru examenul de teorie. Chestionarele auto care se rezolvă în școlile de șoferi sunt cam inutile deoarece nu prea au legătură cu cele oficiale.
Foarte mulți cursanți pică examenul de teorie datorită acestui fapt. Evident, sunt școli de șoferi care au programul DRPCIV cu chestionare auto ca la examenul oficial. Acele chestionare auto pot fi rezolvate pe calculator și manual, pe hârtie. Cea mai bună metodă pentru a obține examenul de teorie din prima, este să rezolvi chestionare auto DRPCIV, cele oficiale și nu acelea din cărțile de legislație rutieră. Chestionare auto DRPCIV sunt alcătuite pe baza legislației rutiere, iar între timp ce le rezolvați, veți învăța automat legislația rutieră.

Sfaturi pentru desfășurarea examenului de teorie DRPCIV.
E natural să ai emoții, doar că trebuie să le stăpânești. Fiecare întrebare întâlnită, trebuie citită cu MAXIMĂ ATENȚIE, după care răspunsurile de la întrebare. Prima data trebuie să rezolvi întrebările pe care le știi cu siguranță. Rezolvându-le, te vei apropia de final mai rapid și vei acumula cât mai multe răspunsuri corecte.
După ce ai rezolvat întrebările pe care le știi 100%, trebuie să treci la întrebările pe care crezi că le știi destul de bine. Asftel, șansele vor fi mult mai mari, iar când ai vreo nelămurire, folosește butonul ”RĂSPUND MAI TÂRZIU”. Încearcă să rezolvi întrebările cu care ești mai familiarizat.
La final rezolvă întrebările pe care nu le știi, dar și acolo trebuie să fii atent și să folosești butonul ”RĂSPUND MAI TÂRZIU”. Întrebările sunt logice și am foarte mari șanse de a nimeri răspunsul corect sau… de a-l ști. De obicei, întrebările capcană sunt cu imagini și cu intersecții. Ele vor veni la sfârșit, cand vei avea de răspuns la ultimele întrebări.
Nu uita că în timpul examenului nu ai voie să te ridici în picioare, nu ai voie să întorci capul și să te uiți la persoana din drepta sau stânga ta. Ești monitorizat cu o cameră care în timpul examenului va face 3 poze care vor apărea în dosarul verificat de examinator.
Material de Ovidiu Drobotă.
Succes la examen!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.