SI BARBATII SUNT DISCRIMINATI

In precedentele articole am tot vorbit, sub mai toate aspectele, indeosebi despre femei. Acum insa iata, ca a venit si randul barbatilor! Mai exact, despre… discriminarea lor. Cum, de ce si-n ce mod, veti afla din cele scrise mai jos… 

– Femeile pot fi promovate pe criterii gen sâni, coapse, fund, buze. Bărbaţii trebuie să aiba studii, experienţă, competenţă, nu?

– În caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile şi copiii sunt primii salvaţi. Bărbaţii ? Intotdeauna la urmă!

– Dacă două femei se îmbrăţişează, se ţin de mână, se sărută, stau împreună etc, înseamnă că sunt prietene. Dacă doi bărbaţi fac asta, sunt catalogați drept…poponari.

– Dacă o femeie nu se descurcă cu banii, înseamnă că are o problemă financiară. Dacă un bărbat nu se descurcă cu banii, el este un incapabil, un ratat, un neisprăvit. Cam asa ceva…

– Dacă o femeie face nazuri, este capricioasă, cu toane, nu ştie ce vrea, îşi exprimă liber emoţiile, se destăinuie, înseamnă că e “feminină”. Dacă un bărbat face asta, înseamnă că e imatur, slab, efeminat si… ce- o mai fi!

– Femeile au dreptul să mănânce gratis la restaurant, să intre gratis în cluburi etc. Bărbatul plăteşte întotdeauna. C-asa-i frumos!

– Dacă o femeie singură nu face sex, este o femeie cinstită. Dacă un bărbat singur nu face sex, nu este bărbat (mai sunt si abstinenti!).

– Dacă vrea să facă sex, femeia trebuie să aleagă. Dacă un bărbat vrea sex, el trebuie să cucerească sau să plătească….

– Dacă o femeie nu satisface sexual un bărbat, nu contează, el este oricum mulţumit. Dacă un bărbat nu satisface sexual o femeie, el este impotent. Riscul… genului!

– Dacă o femeie naşte, este sfântă. Bărbatul ajunge sfânt cînd e răstignit pe cruce etc.

– Bărbatul trebuie să fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele n-au nici o obligaţie în acest sens faţă de bărbaţi.

– Femeile sunt numite “sexul frumos”. Bărbaţii: “porci”, “măgari” şi alte rase de animale.

– Un bărbat, dacă are o problemă, trebuie s-o rezolve (că d-aia e bărbat). Femeia cheama un bărbat (am mai spus-o, riscul genului!).

Ne oprim aici, deocamdata, la ce-a de a… 13 (oare sa fie chiar cu ghinion?) dovada de discriminare a barbatilor. O mai fi si altele dar, gata, zic eu, ne-ajunge cate-au fost! Pe viitor, nu precizez insa cand si cum, ne vom lua (referi) iarasi de (la) femei!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.