SI BARBATII SUNT DISCRIMINATI

In precedentele articole am tot vorbit, sub mai toate aspectele, indeosebi despre femei. Acum insa iata, ca a venit si randul barbatilor! Mai exact, despre… discriminarea lor. Cum, de ce si-n ce mod, veti afla din cele scrise mai jos… 

– Femeile pot fi promovate pe criterii gen sâni, coapse, fund, buze. Bărbaţii trebuie să aiba studii, experienţă, competenţă, nu?

– În caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile şi copiii sunt primii salvaţi. Bărbaţii ? Intotdeauna la urmă!

– Dacă două femei se îmbrăţişează, se ţin de mână, se sărută, stau împreună etc, înseamnă că sunt prietene. Dacă doi bărbaţi fac asta, sunt catalogați drept…poponari.

– Dacă o femeie nu se descurcă cu banii, înseamnă că are o problemă financiară. Dacă un bărbat nu se descurcă cu banii, el este un incapabil, un ratat, un neisprăvit. Cam asa ceva…

– Dacă o femeie face nazuri, este capricioasă, cu toane, nu ştie ce vrea, îşi exprimă liber emoţiile, se destăinuie, înseamnă că e “feminină”. Dacă un bărbat face asta, înseamnă că e imatur, slab, efeminat si… ce- o mai fi!

– Femeile au dreptul să mănânce gratis la restaurant, să intre gratis în cluburi etc. Bărbatul plăteşte întotdeauna. C-asa-i frumos!

– Dacă o femeie singură nu face sex, este o femeie cinstită. Dacă un bărbat singur nu face sex, nu este bărbat (mai sunt si abstinenti!).

– Dacă vrea să facă sex, femeia trebuie să aleagă. Dacă un bărbat vrea sex, el trebuie să cucerească sau să plătească….

– Dacă o femeie nu satisface sexual un bărbat, nu contează, el este oricum mulţumit. Dacă un bărbat nu satisface sexual o femeie, el este impotent. Riscul… genului!

– Dacă o femeie naşte, este sfântă. Bărbatul ajunge sfânt cînd e răstignit pe cruce etc.

– Bărbatul trebuie să fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele n-au nici o obligaţie în acest sens faţă de bărbaţi.

– Femeile sunt numite “sexul frumos”. Bărbaţii: “porci”, “măgari” şi alte rase de animale.

– Un bărbat, dacă are o problemă, trebuie s-o rezolve (că d-aia e bărbat). Femeia cheama un bărbat (am mai spus-o, riscul genului!).

Ne oprim aici, deocamdata, la ce-a de a… 13 (oare sa fie chiar cu ghinion?) dovada de discriminare a barbatilor. O mai fi si altele dar, gata, zic eu, ne-ajunge cate-au fost! Pe viitor, nu precizez insa cand si cum, ne vom lua (referi) iarasi de (la) femei!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Confort și sănătate cu scaunele pentru masaj

Rokol România e importator direct al produselor profesionale de masaj Rokol, recunoscute pe întreg globul pentru inovație, calitate și performanță...

Ochelari 3 în 1

Am văzut Ascensiunea lui Jupiter. Film pe care vi-l recomand și vouă, însă musai să-l vedeți la IMAX. M-a luat...

Liam Neeson este „Urmărit în Noapte”, din 13 martie, la cinema

Actorii nominalizaţi la Premiile Oscar, Liam Neeson şi Ed Harris, împreună cu Vincent D’Onofrio ajung, din 13 martie, pe marile...

Close