Și mie-mi place pizza, dar nici chiar așa…

Când vine vorba de pizza, sunt primul pe listă. Bine, sincer să fiu, să fie vorba de mâncare și-s acolo, printre primii. Dar la pizza dau năvală. Culmea e că, primele două dăți când s-a făcut felul ăsta de haleu în casă, mie nu mi-a plăcut. Mi s-a părut a fi o trebușoară nasoală, multe ingrediente amestecate, de nu îți dădeai seama de gustul cu pricina.
După aceea însă, pot spune că ea este în primele 3 “feluri” de mâncare preferate. La egalitate cu sarmalele și friptura cu mult usturoi.

Însă nu mănânc în fiecare zi pizza, sau sarmale și friptură. Cred că o dată pe săptămână îmi iau o felie de la colț. Nu mă întrebați cum o face, însă la Diham, lângă șaormerie, fac ăia o felie de-a dreptul mirifică. N-am luat covrigi sau pateuri de acolo. Însă nu mai comand la domiciliu. Când lucram îmi luam aproape zilnic pizza. De la aia m-am îngrășat. Zilnic șaorma, șnițel de pui și pizze.

pizza

În schimb, am descoperit cine face comenzi zilnic. Vecinul meu de palier. Nu cred că nevastă-sa gătește mare lucru. S-ar putea să mă înșel, însă după câte cutii lasă zilnic la ghenă, ori dau party zilnic de 5-6 persoane, ori mănâncă exclusiv asta, ori or da-o la săraci.

În rest n-am nimic cu tipii, sunt foarte de treabă. Atâțt că mi se pare că fata aia nu gătește decât în ultimă instanță, în rest… PIZZA!

Și că tot am vorbit eu de mâncare atâta amar de vreme, cred că-mi fac și eu comandă. Așa, o dată la 3 ani, nu merit? Prietenii de la FoodPanda au linie directă cu pizzeriile bune din oraș, deci am de unde alege. Asta deoarece nu-mi place cea pe care-o cumpără vecinii. Nu dau nume, însă în cele 3 cazuri când am avut neșanda în a comanda de la pizzeria aia, m-a apucat durerea de burtă mai ceva ca pe un copil bolnav de colici.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Despre vecini şi facebook

Toţi avem vecini enervanţi, care te fac să-ţi ieşi din minţi şi să-i strângi de gât. Dar vă spun eu,...

Hitler în ipostaze… umane!

Legenda spune că Hitler n-a dorit ca aceste fotografii să fie făcut publice vreodată. Și nu vorbesc de poza de...

INTREBARI CE- SI ASTEAPTA CUVENITELE RASPUNSURI!…

  Zilnic, in trairile vietii, ne confruntam cu fel de fel de probleme si situatii care mai de care mai...

Close