Sistemul medical din România este la pământ

N-o spun așa ca vorbă în vânt, însă trebuie să se schimbe ceva în bine în acest sistem medical, rămas cu aceeași mentalitate coruptă de acum 25 de ani.
În primul rând, ceea ce nu numai că mă enervează, dar pune și pericol viața cetățenilor, este lipsa de medicamente. Caut insuliună la 3 farmacii diferite și nu găsesc. Trei lanțuri de farmacii adică.

Apoi, pentru ce se mai fac programările acelea la doctor, când intri înăuntru după 2 ore de la ora programată? Peste 30 de persoane strânse în fața aceluiași cabinet. Înăuntru, alți 5-6 inși cu dosare, cu probleme, cu analize, cu de toate. Da, mai nimeni nu vrea să mai fie medic în România, se emigrează în draci în alte țări. Și atunci să nu ne mai mire cazurile cu bolnavi dați jos din ambulanțe și lăsați să moară pe străzi sau chiar în curtea spitalului. Când vezi câte un caz din ăsta, chiar că-ți sună cunoscut scenariul cu infectații care se tranformă în zombi și sunt uciși (definitiv) pe unde se găsesc.
244710maxim

Ce să facem cu bolnavii din România? Ori nu există medicamente, ori sunt extrem de scumpe. Unchiul meu cumpără lunar medicamente de 700 de lei pentru el și mătușă. 700 de lei din două pensii de 900. Da, ce-i trebuiește moșului bani? Ce ne trebuiesc nouă bolnavi? Hai să-i omorâm pe unde apucăm! Că deja îi dăm jos din ambulanțe, pe străzi lăturalnice!
Să ne mai mire faptul că suntem o țară condusă de corupți ce nu vor vedea niciodată gratiile pușcăriilor? Degeaba ne bucurăm acum că e cercetat penal Iliescu. Bufnițarul nu va face pârnaie nici măcar o zi. Și după cât se pare, nici Ponta.

Am ajuns de râsul lumii, într-un punct pe care nu-l credeam posibil.
– Să facem ceva!
– Uniți salvăm!

Prostii dragilor. Prostii. Atâta vorbărie în 25 de ani și degeaba. Sângele ăla de roman războinic s-a transformat în Coca-Cola și alte sucuri pline de chimicale. Mintea ageră este o gelatină în care primează spiritul de turmă. Atât am ajuns. Niște zombie vii, incapabili.

Și dacă zic eu ceea ce gândesc mai mulți, că treb uie făcută o revoluție adevărată, sunt privit ca un nebun. Legal nu se mai poate face nimic. Nu poți da statul român în judecată pentru crime împotriva propriului popor, din păcate.
Așa că nu ne rămâne decât să înghițim în sec sau să ieșim pe străzi, unde să fim călcați în picioare de jandarmi.

Sursă foto: Curierul Național

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.