SkyRun, o competiție pe placul meu!

Grasul din mine s-a apucat de mișcare. Și ce mergeam până acum până de curând la frigider și înapoi, acum m-am apucat să urc pe scări. Am zis antrenament pentru SkyRun, aflat deja a a treia ediție. Și cum edițiile trecute le-am ratat (ori din lene, ori din necunoaștere), ediția asta mi-am propus să nu o pierd.

Pe 23-24 ianuarie 2016, SkyTower, Raiffeisen Property International şi Smartatletic – vor da startul unei noi ediţii deosebite de SkyRun, de data aceasta având 4 asociaţii beneficiare la linia de start: HOSPICE Casa Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision Romania.

Programul celor 2 zile:

SÂMBĂTĂ, 23 ianuarie
– Cursă contratimp, de alergare, pe scări; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune; Adică, pentru mine, o realizare imensă dacă voi trece în 4 labe cele 680 de trepte.
Skyrun-2016-2-907x427

– O cursă în care fiecare dintre voi, participanții, veţi putea susţine cauza în care credeţi şi pe care doriţi să o sprijiniţi; mie-mi ajunge o cursă. După aia chiar vreau șă și cobor cele 34 de etaje. Pe jos, fără lift.

DUMINICĂ, 24 ianuarie

24 Challenge sau ştafeta de 24 ore va începe pe 23 ianuarie, odată ce se va încheia competiţia de masă, şi va continua până a doua zi, 24 ianuarie:
– 4 echipe a câte 6 alergători vor alerga timp de 24 de ore pe scări; Doamne, ăștia nu-s normali…
– fiecare echipă va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment; practic vor face parte şi din echipa Fundraiseri VIP;
– la final, echipa care va contoriza cele mai multe urcări va fi desemnată câştigătoare.

Fiecare persoană care va participa la SKYRUN va contribui la susţinerea celor patru cauze ale evenimentului: 24% din taxa de participare la individual şi 50% din valoarea taxei de la înscrierea corporate va merge catre cauza pe care a ales să o susţină. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți aici.
bucharest-skytower-460x351

Și ca să vedeți că nu mint, m-am pus pe antrenament:

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
VOR LINISTE, CA SA FURE! AMPLE ECOURI LA MANIFESTATIILE DE PROTEST!

Amplele manifestatii de protest, impotriva actualei puteri politice si a nesocotirii legilor justitiei, ce au avut loc sambata seara in...

JUSTITIA DIN ROMANIA : DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE,SAU LA…DENIGRARE?!

Oare?!Oare sa fie adevarat,poate ca v-ati intrebat.Un recent si prim raspuns ni-l ofera chiara fosta sefa a DNA-ului,Laura Codruta Kovesi,...

OARE CUM, CAND SI UNDE VOM AJUNGE CANDVA?

Pun aceste firesti intrebari, aprioric convins ca cele scrise (ca si altele) pe aceasta pagina de blog sunt, pentru unii, doar...

Close