Slăbitul prin… hipnoză!

Tentativa de a scrie a doamnei Spanac.

O dimineață obișnuită la muncă, trezită de la ora 5 și un sfert de necruțătorul telefon…

Surpriza apare după venirea unei colege care, după rutina obișnuita, deschide computer-ul și găsește știrea pe care mi-o citește cu voce tare: o tânără a slăbit 30 și ceva de kilograme prin hipnoză….

hypnosisI s-a indus ideea că are un inel gastric. Tipa nu putea să țină un regim alimentar și nici exerciții fizice nu putea să facă (comoditatea, bate-o vina!). Păi să vă spun măi dragii mei cum inima a început să-mi bată, bum-budi-bum și în doi timpi și trei mișcări eram cu ochii cât cepele la monitorul colegei.

Sincer, nu am știut până acum de această metodă de slabit. Mi s-a părut că am descoperit ceva extraordinar, parcă salvarea mea din aceeași situație ca tânăra respectivă. Colega mea, drăguța de ea!, s-a gândit că poate se poate să ni se inducă ideea că avem bani (buna treabă ar fi, nu? dar chiar să-i și avem!). Fulgerător, mi-am amintit că acasa am o cărticică mică-mititică, intitulată: Autohipnoza, pe care am cumpărat-o cu mulți ani în urmă din Cora. Pur și simplu m-a atras atunci s-o cumpăr. Dar nici până în ziua de azi n-am reușit s-o citesc.

Acum zace la gunoi, după ce am citit aproape jumătate din ea și mi-am zis: Nu pot! Am remarcat apoi pe Google că sunt foarte multe persoane care au slăbit impresionant de mult prin hipnoză. Sunt convinsă acum că și de fumat s-or fi lăsat mulți prin aceeași metodă.
weightAm căutat însă un material care să-mi explice dacă hipnoza e ceva mai neortodox sau dacă pot face o asociere. Am gasit ceva pe CrestinOrtodox. Dacă aveți puțintică răbdare, citiți, mie mi-a plăcut.

Pe mine una, m-a făcut să nu-mi mai doresc hipnoza ca metodă de slăbit, ci mai degrabă să mă rog la Dumnezeu să-mi dea credintă. Dar nu numai credință, ci și dragoste desăvârșită, deoarece credința fără dragoste e ca trupul fără suflet. Eh.. dacă am avea credință cât un grăunte de muștar…

P.S. În ceea ce privește dorința mea de a slăbi, pot spune că, din seara asta, mă apuc de dieta cu miere și scorțișoară. Vă povestesc peste vreo lună dacă a funcționat.

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Există onoare în sinucidere?

Noi, europenii, ca și majoritatea oamenilor de pe planeta asta, nu suntem de acord cu prostia asta, că există onoare...

Spanacul recomandă

Evident, prima oară recomandă ce-a scris el la 5 dimineaţa. Check this out! Gamerul brutal a găsit un engine pentru...

Vreți o reducere de 400 lei la Allview X3 Soul PRO?

O veste bună de la Allview, producătorul autohton de smartphoneuri. Timp de 2 zile, puteți face precomandă la cele mai...

Close