Slăbitul prin… hipnoză!

Tentativa de a scrie a doamnei Spanac.

O dimineață obișnuită la muncă, trezită de la ora 5 și un sfert de necruțătorul telefon…

Surpriza apare după venirea unei colege care, după rutina obișnuita, deschide computer-ul și găsește știrea pe care mi-o citește cu voce tare: o tânără a slăbit 30 și ceva de kilograme prin hipnoză….

hypnosisI s-a indus ideea că are un inel gastric. Tipa nu putea să țină un regim alimentar și nici exerciții fizice nu putea să facă (comoditatea, bate-o vina!). Păi să vă spun măi dragii mei cum inima a început să-mi bată, bum-budi-bum și în doi timpi și trei mișcări eram cu ochii cât cepele la monitorul colegei.

Sincer, nu am știut până acum de această metodă de slabit. Mi s-a părut că am descoperit ceva extraordinar, parcă salvarea mea din aceeași situație ca tânăra respectivă. Colega mea, drăguța de ea!, s-a gândit că poate se poate să ni se inducă ideea că avem bani (buna treabă ar fi, nu? dar chiar să-i și avem!). Fulgerător, mi-am amintit că acasa am o cărticică mică-mititică, intitulată: Autohipnoza, pe care am cumpărat-o cu mulți ani în urmă din Cora. Pur și simplu m-a atras atunci s-o cumpăr. Dar nici până în ziua de azi n-am reușit s-o citesc.

Acum zace la gunoi, după ce am citit aproape jumătate din ea și mi-am zis: Nu pot! Am remarcat apoi pe Google că sunt foarte multe persoane care au slăbit impresionant de mult prin hipnoză. Sunt convinsă acum că și de fumat s-or fi lăsat mulți prin aceeași metodă.
weightAm căutat însă un material care să-mi explice dacă hipnoza e ceva mai neortodox sau dacă pot face o asociere. Am gasit ceva pe CrestinOrtodox. Dacă aveți puțintică răbdare, citiți, mie mi-a plăcut.

Pe mine una, m-a făcut să nu-mi mai doresc hipnoza ca metodă de slăbit, ci mai degrabă să mă rog la Dumnezeu să-mi dea credintă. Dar nu numai credință, ci și dragoste desăvârșită, deoarece credința fără dragoste e ca trupul fără suflet. Eh.. dacă am avea credință cât un grăunte de muștar…

P.S. În ceea ce privește dorința mea de a slăbi, pot spune că, din seara asta, mă apuc de dieta cu miere și scorțișoară. Vă povestesc peste vreo lună dacă a funcționat.

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Avion cu motor

"Avion cu motor, ia-ma și pe mine-n zbor!" Așa ziceam când eram mici și vedeam câte vreun avion pe cer....

Aventuri de la munca – Episodul “Duba si mosul”

Plec intr-o zi de la munca. Nu eram cu masina, Dacia era fara asigurare si Polo statea in spatele blocului,...

Vrei să respiri sub apă? Află aici cum!

Echipamentul de scuba-diving poate fi extrem de costisitor. Însă ce-ar fi să-ți creezi singur uneltele necesare respirării sub apă? Cu...

Close