SOLICIT O LĂMURIRE!…

SOLICIT O LĂMURIRE!

Aflu, fără surprindere că zilele acestea dl. Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României și președinte al PSDR a fos pus sub acuzare în cel de-al treilea dosar penal! Acuzațiile aduse de procurorii DNA sunt, din câte-mi dau seama, extrem de grave și, ca o părere a mea (cred că și a altora) de netolerat! Dl. Dragnea este acuzat, între altele, de constituirea unui grup infractional-organizat, fraude europene și abuz în serviciu, infracțiuni nu chiar de ici de colo, nu simple găinării, ci deosebit de periculoase care, dacă va fi găsit vinovat, i-ar putea aduce ani grei de pușcărie.

Și totuși dumnealui e al mai mare din parcare, cum se spune așa, mai …colorat! El, sau dumnealui, conduce nu numai Camera Deputaților din Parlamentul unei țări europene, ci și cel mai mare și-n vogă partid politic! Tot ‘mnealui e peste tot, el face și desface, el decide și stabilește mai tot ce mișcă-n țara asta! Altfel fie spus, dar fără nostalgie, dl. Dragnea pare a fi un fel de
“cel mai iubit și stimat fiu al poporului”, “erou între eroii neamului”, jucătorul pe plan național!

Astfel stand lucrurile, este firesc să mă întreb și să va solicit o cât de cât de sumară lămurire: cum este posibil că un asemenea “gentelman”, cu atâtea-n cârca, să rămână pe mai departe în importante posturi de conducere?! Sau cum a putut să fie ales de cei care l-au votat, dacă-i posesorul unei impresionante “colecții” de infracțiuni? Ce spun oare străinătate, oamenii onești de pe acolo, cei care ne urmăresc cu firească atenție drumul nostru european ?! Ce impresie-și fac oare?! Departe de mine gândul sau intenția de a găsi, tocmai eu, nod în papură, amintind și scormonind fel de fel de amănunte asupra cărora doar justiția, dacă-i cu adevărat liberă, pot s-o facă.

Am fost insa mirat de “solidaritatea” tovarășilor săi de “muncă și lupta”, veniți în grup din Capitală dar și de prin țară, că să-și susțină șefu’ suprem! Exact pare a fi, imaginea numeroșilor rromi care, tot în cazuri “nasoale” vin de obicei cu toată șatra pe la porțile penitenciarelor, judecătoriilor și ale altor asemenea instituții! Vin, zic ei, că să-și apere de nevinovăție…bulibașul! Așa cum pare a face, și “dragii to’arasi și pretini” de-ai dl-lui Dragnea!

Acum însă reamintesc genericul și aștept cuvenita lămurire: este posibil ca un multi urmărit și acuzat penal, să conducă o tara?!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Credit rapid?

Cauti si tu cea mai buna solutie pentru a obtine un credit rapid? Sunt sigur ca cei de la vreaucredit.ro...

Apus de soare

Cum sunt acum la muncă, nu ca voi pe net, vă las c-un apus de soare tras în poză ieri.

Foarte la modă

Eu nu sunt la curent cu toate noutățile, toate "trendurile" astea noi. Încă ascult muzica mea, cu care am crescut....

Close