Spartan – redus la zero de ruși

Un “binecunoscut” blogger rus a pus mâna pe browserul Spartan de la Microsoft. După teste, Spartanul a ieșit cam șifonat din mâinile păroase ale ruznacului.

A Russian blogger has posted a preview of Microsoft’s new Spartan browser. The preview talks about an undisclosed version of Spartan and it’s unclear how it was obtained.
Nevertheless, the author is Roman Liven, who is a well known Microsoft watcher. Screenshots included in the preview give us a clear indication of how the new browser will look like.

Sursa

Partea cu adevărat frumoasă, abia acum urmează. Binecunoscutul blogger este negăsit în căutările Google. Mai mult, blogul pe care scrie acesta are doar două posturi. Domeniul are un PageranK 2 destul de suspect, având în vedere că nu are decât 9 backlinkuri către domeniu. În plus, celebrul vrăjitor 2.0, Roman Liven nu a schimbat permalinks-urile de la blog, așadar postul în care Project Spartan este testat nu are un nume cât de cât căutabil, ci un umil =18… ).

Rămâne totuși de aflat cum de-a pus mâna tipul de browser, având în vedere că acesta nu a fost încă scos în mod oficial. Am impresia că acesta a testat Windows 10 care este în faza de texte, putând fi descărcat gratuit, iar de acolo a accesat Spartanul.
Cu această ocazie, anunț faptul că am dat jos Windows 10, iar în continuare urmează să-l testez. Să vedem ce și cum, având în vedere faptul că Windows 8 nu mi-a plăcut deloc.
Spartan-Project-logo-5251

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
România, țara lui “Scapă cine poate”!

În umră cu puțină vreme Legea nr. 169/2017 permitea eliberarea unor deținuți. Care nu au așteptat mult și și-au dat...

Vrea să i se facă striptis la înmormântare!

Unchiul meu, Paul, un om plin de viață și un mare petrecăreț, s-a hotărât să-și organizeze din timp ultimul drum....

Precis habar n-ai să te încalți!

Degeaba purtăm pantofi sport de câțiva ani. Abia azi am înțeles cum putem să ne încălțăm corect! Priviți filmulețul de...

Close