Sticla laminata securizata are multiple aplicatii si e simplu de folosit

In decoratiunile interioare ceea ce conteaza in primul rand e aspectul vizual si ineditul ideilor puse in aplicare. Cu cat investesti mai mult in originalitate, cu atat vei avea decoratiuni interioare mai apreciate si mai inedite. In functie de ce isi doreste fiecare client si de viziunea firmei care se ocupa de amenajari se pot folosi tot felul de materiale rezistente si deosebite.

Unul dintre ele este sticla securizata. Varianta laminata este si mai rezistenta si mai usor de folosit, asa ca se intalneste in mai toate aplicatiile de interior. Sticla laminata are doua sau mai multe sticle de aceeasi grosime sau de grosimi diferite, este rezistenta la UV si mediu umed, transparenta sa fiind foarte mare.

Rezistenta la stres mecanic si la lovituri puternice sticla laminata nu se poate gauri sau finisa si taia, dar se poate vopsi la rece si sabla. Cu sticla laminata securizata, pe care o puteti comanda si de la Xglas, puteti face o multime de lucruri.

De pilda puteti folosi sticla securizata de la Xglas pentru grinzi din sticla, oferind suport structural pentru luminatoare si pardoseli din sticla. Si daca tot am amintit de pardoseala din sticla, si aici putem avea sticla securizata, cu mai multe foi si rezistenta excelenta indiferent de greutatea de suportat.

Pe langa aceste elemente de interior mai putem avea balustrade din sticla, vitrine de magazine, sticla poate fi colorata translucid sau poate fi opaca, poate avea inserturi de materiale sau folie SMART.

La nevoie sticla poate fi printata ceramic pentru aplicatii mai deosebite si cu efect vizual unic. Sticla laminata isi gaseste utilitatea si in aplicatii exterioare, este destul de simplu de produs, firmele care o livreaza o pot personaliza pentru a satisface nevoile clientilor si a oferi produse de cea mai buna calitate. Preturile Xglas difera in functie de grosimi si de sticlele folosite pentru obtinerea sticlei laminate securizate finale.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.