Știre cutremurătoare din cartierul Berceni! Un câine a fost sfâșiat de un copil!

coltO știre de ultimă oră vine din cartierul Berceni, această Mecca a câinilor vagabonzi. Grivei, patrupedul iubit de toate șaormeriile și patiseriile din zonă a fost sfâșiat cu bestialitate de un preșcolar. Grozăvia s-a petrecut sub ochii trecătorilor oripilați, care nu au putut salva bietul câine din colții de lapte ai preșcolarului violent.
Mai repede ca Poliția, reporterii SpanacTV au ajuns la locul incidentului, însă faptul era deja consumat. Patrupedul murise în chinuri groaznice. Iată și câteva declarații la cald:
– Așa câine cuminte nu am văzut vreodată! N-a mușcat decât intelectualii care s-au încumetat să treacă pe aici, fapt destul de rar, o dată la 2 ani! suspină cu lacrimi în ochi Irina Căldăraru, florăreasă.

– Vine sfârșitul maică! Așa ceva n-am văzut nici la mineriade! a declarat tanti Aglaia, pensionară, în timp ce-și făcea cruce.

– O faptă incredibilă domne! De unșpe ani de când sunt șaormist aicișa, n-am văzut asemenea fapte. Unde ajunge țara asta? huo Băsescu! Era așa cuminte cățelu’, mânca ce cădea pe jos, mânca și cojile de la cartofi, nu lătra decât noaptea, să nu deranjeze clienții. Și vine nemernicul ăla și-l omoară! Jos Băsescu! La pușcărie! a declarat plin de nervi Dorel Șugubățu, șaormist.

catelSalvarea, ajunsă la o oră după incident, nu a putut decât să constate moartea patrupedului. Trupul acestuia a fost luat și dus la IML pentru necropsie.

Călin Cătălin Ciocănaș, purtător de cuvânt IPS Berceni, declara:
Dacă în urma necropsiei se va dovedi că fragila jugulară a fost sfâșiată de colții de lapte ai preșcolarului, se va impune arestarea preventivă a lui, până la soluționarea cazului, urmând a fi deferit justiției. Nu vom tolera niciodată asemenea fapte de barbarie!

Acest material este un pamflet. Coincidența de nume este pură întâmplătoare. Mai puțin aia cu Băsescu.

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Blow Job

Şi cum despre femei n-am mai scris demult ceva, pun mai jos un filmuleţ. Este activitatea pe care orice femeie...

SuperBlog 2012

Anul acesta, pe 1 octombrie, va începe SuperBlog 2012. E pentru prima dată când mă înscriu la SuperBlog. Şi a...

Câteva mașini superbe

Nu încep a re-re-re-povesti că mașina mea preferată este Dodge Charger 1969. Mai există câteva mașini vechi ce mi s-au...

Close