Știre cutremurătoare din cartierul Berceni! Un câine a fost sfâșiat de un copil!

coltO știre de ultimă oră vine din cartierul Berceni, această Mecca a câinilor vagabonzi. Grivei, patrupedul iubit de toate șaormeriile și patiseriile din zonă a fost sfâșiat cu bestialitate de un preșcolar. Grozăvia s-a petrecut sub ochii trecătorilor oripilați, care nu au putut salva bietul câine din colții de lapte ai preșcolarului violent.
Mai repede ca Poliția, reporterii SpanacTV au ajuns la locul incidentului, însă faptul era deja consumat. Patrupedul murise în chinuri groaznice. Iată și câteva declarații la cald:
– Așa câine cuminte nu am văzut vreodată! N-a mușcat decât intelectualii care s-au încumetat să treacă pe aici, fapt destul de rar, o dată la 2 ani! suspină cu lacrimi în ochi Irina Căldăraru, florăreasă.

– Vine sfârșitul maică! Așa ceva n-am văzut nici la mineriade! a declarat tanti Aglaia, pensionară, în timp ce-și făcea cruce.

– O faptă incredibilă domne! De unșpe ani de când sunt șaormist aicișa, n-am văzut asemenea fapte. Unde ajunge țara asta? huo Băsescu! Era așa cuminte cățelu’, mânca ce cădea pe jos, mânca și cojile de la cartofi, nu lătra decât noaptea, să nu deranjeze clienții. Și vine nemernicul ăla și-l omoară! Jos Băsescu! La pușcărie! a declarat plin de nervi Dorel Șugubățu, șaormist.

catelSalvarea, ajunsă la o oră după incident, nu a putut decât să constate moartea patrupedului. Trupul acestuia a fost luat și dus la IML pentru necropsie.

Călin Cătălin Ciocănaș, purtător de cuvânt IPS Berceni, declara:
Dacă în urma necropsiei se va dovedi că fragila jugulară a fost sfâșiată de colții de lapte ai preșcolarului, se va impune arestarea preventivă a lui, până la soluționarea cazului, urmând a fi deferit justiției. Nu vom tolera niciodată asemenea fapte de barbarie!

Acest material este un pamflet. Coincidența de nume este pură întâmplătoare. Mai puțin aia cu Băsescu.

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Smartphone…

Smartphone, smartphone, smartphone un cuvânt pe care îl aud din ce în ce mai des pe stradă, la televizor, la...

Cel mai comic filmuleț văzut anul ăsta

Îmi plac filmulețele comice. Îmi place orice mă face să râd. Însă filmulețul de mai jos este cel mai comic...

Cezar Ouatu. Un nume pe care-l vom tot auzi de acum înainte

Hai să vă spun din capul locului ceva despre Cezar Ouatu. Un om pe care puțini dintre noi îl cunoaștem...

Close