Strada meșteșugarilor, strada bijutierilor, strada IT…

În Antwerp există o stradă a bijutierilor. De-a lungul străzii, pe ambele părți, se află bijuterie lângă bijuteri. Asta deoarece antwerp e capitala diamantelor și-a pietrelor prețioase. Peste 50% din diamantele lumii au trecut pe aici, la un moment dat.
aveam și noi în perioada interbelică o stradă a meșteșugarilor, însă a fost dată uitării denumirea. Acum e plină de cafenele și baruri pentru pițipoance și cocalari. Vorbesc de strada Lipscani.

Însă noi mai avem o stradă importantă. StradaIT!
Păi de unde poți să-ți iei printre cele mai performante laptopuri? De la www.stradait.ro/laptopuri-si-tablete/laptopuri, evident! Cele mai sexy tablete? Cele mai mari televizoare? Tot de la www.stradait.ro/monitoare-tv/televizoare. Și mă tot plângeam că am o janghină de televizor, un Westwood care pornește când vrea el. Și cum se întâmplă să vrea el numai când mănânc eu lapte de pasăre… mă cam sare rândul la privit emisiuni!
sit

Am văzut un TV la 42 de inci, la 1450 ron. 42 de inci nene. 14 milioane? Păi să nu-ți cumperi? Unde mai găsești așa ceva? Poți să dai cu tunul, nu vei găsi!

Bine, e-o figură de stil, nu te apuca să arunci juma’ de cartier în aer că tu n-ai TV și nu prinzi Antena 3 sau Mireasă pentru fiul meu cel lovit de boala lui Calache! Intră pe StradaIT, ia-ți un prieten și vă umpleți casa de tehnologie. De-o să vă vadă ăia la Google Space ca cel mai tehnologic apartament din România!

Și știți ce motto mișto au acum? Pregateste-te de reducerile Black Friday de pe Strada IT! Vino alaturi de vecini, prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale!
Așadar, tu te-ai pregătit? ce ți-ai ales? Sau ai zis că vine moș Crăciun ți-ți aduce tabletă, tv, o placă video și altele? O vilă cu piscină nu-ți trebuie? O blondă siliconată? Un Lamborghini? 10 milioane de dolari? ei, așteptă tu mult și bin. Din cer n-o să-ți pice!
Eu am fost prevăzător, mi-am făcut comenzi de black Friday, nu ca tine!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Frisomat.ro: solutiile constructive la ele acasa

Aflându-ne într-o eră a construcțiilor de anvergură, a noutăților tehnologice de toate tipurile și din toate domeniile și a inovației...

A MAI TRECUT UN AN!

2018 a ramas acum o doar amintire! Una dintre cele multe pe care le- am trait si le traim mereu,...

Amintiri din comunism – Cârnații cu jeleu

Pe vremuri demult apuse, dar încă vii în inimile unora, prin vara lui '86, s-a întâmplat amintirea de mai jos....

Close