Surpriza de ziua ta

Haideți să vă spun eu ce e cu surprizele astea. Când zici surpriză, te aștepți să fie ceva cu bucurie, da?
Evident că există și surprize neplăcute, să vii acasă obosit frânt și să vezi că-ți plutește TV-ul într-o apă de 30 de cm în toată casa.
Sau surpriza să-ți pice o bucată de meteorit prin geam apoi prin monitor. Sau să-ți dai întâlnire cu una și să apară o urâtă de nu știi cum să fugi.
Dar nu vom vorbi despre asta. Vom vorbi de surpriza cu bucurie. Mai specific, surpriza de ziua ta.

cadouCu toții ne dorim câte ceva diferit să primim de ziua noastră. Un telefon, o bijuterie, o promovare, o placă video, un Ferrari etc.
Dar să vorbim nițel despre surpriza în sine. Momentul ăla când ești ca un copil când desface cadourile de Crăciun. În ultima vreme parcă nu prea mai avem surpriza neprevăzutului. Parcă ne așteptăm la cadouri. Iar bucuria unei surprize adevărate dispare.

De aceea mie îmi place să ofer cadouri surpriză, în cele mai neprevăzute momente. De exemplu, știu când e ziua soției. culmea ar fi să nu știe ea. Deci deja se gândește că va veni ziua ei și că va primi ceva.

Dar dacă… îi ofer un cadou pentru o femeie deosebita mai devreme?
Nu trebuie să faci nu știu câte eforturi. Nu-i greu să iei o floare.
Și na, că tot suntem bărbați, dacă te duci acasă cu o floare pentru consoartă, cu ocazia specială că-i zi de vineri, va fi atât de încântată încât nici nu va observa sticla de 3 litri de bere din mâna ta stângă.
Vei avea liniște toată seara, mai ales dacă e ceva la TV. Ea va umbla prin casă ca pe nori, deoarece după 1 an și ceva i-ai oferit o floare și o sărutare.

casetaCe-ți dorești mai mult? Cartofi prăjiți? Curăță-i tu, ea ți-i va prăji și săra. E chestie probată, știu bine ce zic.
Sau dacă vrei să faci un cadou cu adevărat magistral, ia-i ceva de pe iLUX, prietenul tău în prepararea unor cadouri speciale. Ia-i o cutie de bijuterii. Nu-i scumpă deloc, cu toate că-i lucrată cu măiestrie. Gagicilor le plac cutiile de bijuterii la nebunie.

Și înăuntru, vezi să fie și-o pereche de cercei ceva, un ineluș, orice. Să-mi arate mie cineva o tipă care nu suportă bijuteriile. În afară de Maica Tereza!

Eu așa-mi surprind nevasta de fiecare dată când am chef. Un șirag de mărgele, o floare. Chestii deloc extravagante, dar care mă ajută în relație.

Voi ce cadou surpriză ați lua/ veți lua?

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.