Sutienul, o armă redutabilă!

Ieri după amiază a băgat nevastă-mea câteva rufe la spălat. Nimic ciudat aici, nu era ceva ce-ar fi făcut pentru prima dată.
Însă, la nici 20 de minute după ce-am pornit mașina, am auzit zgomote ciudate din ea. Ca și cum ceva se freca de cuvă. Dacă se rotea în sensul acelor de ceasornic, zgomotul era redus, însă la învârtirea inversă, era dezastru. Țăcănea ca o mitralieră. La stoarcere… răboi, nu altceva. O întreagă infanterie de pușcași trăgeau la foc automat.
Am oprit mașina până la urmă, de frică să nu sară în aer, Doamne ferește.
– Să nu facă vreun scurt, naiba știe ce o avea?!

O desfac, mă uit în spate, totul OK. Stând cu ea scoasă din priză vreo 15-20 de minute, când am pus-o iar sub tensiune, am putut să deschid ușa (bine că am închis-o când era pe stoarcere, nu pe spălare, că umpleam casa de apă).

Nevastă-mea s-a bucurat, măcar reușea să-și scoată lenjeria înainte să vină reparangiul. Reparangiu care îmi lua 100-200 de lei pentru constatre. N-a mai fost nevoie de expertiza acestuia, deoarece am aflat care era cauza zgomotului.
De la un sutien de-al neveste-mii, ieșiseră ambele sârme (semicercuri de sârmă oțelită aflate sub cupe), iar o nemernică de sârmă nimerise exact într-u gaură din cele 1000 câte are cuva. Și scăpase jumătate între cuva de metal și cea de plastic exterioară.

Și știți cum arată sârmele astea? Sunt greu de îndoit, subțiri, oțelite… o veritabilă armă albă! Cu o sârmă d-asta ascuțită poți omorî pe cineva, înjunghiindu-l în tiroidă. În loc să ne oprească pe noi să intrăm cu sticlele de suc la concerte, ar trebui verificat fiecare sutien care intră în incintă. Acolo e o armă ascunsă!
metal_bra_accessories_U_shape_bra_wire

În plus, e bun și ca vestă antiglonț. Sau sutien antiglonț!

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Vrei sa organizezi o petrecere pentru copii? Totul este mult mai simplu daca tii cont de 3 sfaturi

Sa faci un copil sa zambeasca poate fi un moment in care te incarci puternic de energie si te simti...

Glume din ploaie

Păi cât omul se prosteşte, ploaia nu mai conteneşte, zice un vechi proverb româno-spănăcesc. Aşadar, prezint mai jos nişte filmuleţe...

FREUD….CONTEMPORAN!

"Omul vorbeste despre ceea ce-i lipseste. Cel, ce nu are suficient sex, vorbeste despre...sex, cel care e flamand, vorbeste despre...

Close