Tabu

De când s-a scos Discovery de la TV, mă uit pe History Channel.
Au ăia niște emisiuni interesante. Așii amanetului, Războiul depozitelor etc.

Băi, și mai dau pe National Geographic rar. Azi am văzut a trea ediție din emisiunea Tabu.

Dumnezeule mare! Ce pot da la Tabu, rămâi mască.
Tot felul de oameni sonați, care se dau cât se poate de normali.
tabu
zentaiEra un cuplu de descreierați de umblau tot timpul în niște costume d-alea colorate strânse pe ei, Zentai.
Costume Zentai, da. Și dormeau cu alea pe ei, făceau sex îmbrăcați cu tâmpeniile alea etc.
Ba ieșeau și pe stradă așa. Și încercau ei să explice faptul că e foarte excitant să simți pe tine tot timpul mătasea aia subțire, că e foarte natural să ieși așa afară, că dacă toată lumea am purta așa costume splendide, lumea ar fi mai bună, mai plină de dragoste și har!
Și link către emisiune.

După aia a mai arătat vreo 3 zănatici, care își cumpărau păpuși umane și făceau sex cu ele. Mă rog, păpuușile alea costă 5-10000 euro bucata și-s DOAR pentru sex.
Numai că sandilăii ăștia nu le țineau doar pentru sex. Nu nene, le îmbăcau, ce comandau farduri, le spălau etc. Adică na, musai să le spele, că se usucă… mă rog!
Și erau cică oarecum conștienți că ce fac ei nu e în regulă, dar că-n viața reală sunt foarte timizi și n-ar putea să vorbeacă c-o femeie normală fără să se piardă…
D-aia există curvele mă flăcăi!
Era un dobitoc de-și luase vreo 6-7 păpuși d-alea. De unde naibii atâția bani?! 30-35.000 euro dați numai pe păpuși. Fără să punem la socoteală farduri, peruci, îmbrăcăminte, bijuterii…
La banii ăia lua o curvă de pe autostradă, o ducea la doctor să nu fie bolnava și-i dădea o viață năuă. Și trăiau fericiți până la adânci bătrâneți!
Nu tată, păpuși!
Iată și filmuleț despre englezoi.

Mai era un cuplu… cum naibii să zic cuplu? Când erau 2 bărbați și-o femeie? Și toți se regulau între ei? Ba femeia avea un copil cu unul dintre bărbați, și fiecare aveau la rândul lor amante și amanți. Adică bărba-su avea o amantă care venea cu-n amant, al doilea flăcău avea un amant și-o amantă, și femeia mai avea o amantă. O bulibășeală totală p-acolo! Și se-mperecheau ăia mai ceva ca-n Tânăr și nelinișit!
Apoi stăteau oamenii de vorbă cu intervievatorii, că-i totul cât se poate de normal ce fac ei, că așa e legea firii, că ceilalți oameni sunt decreierați, că ei sunt fericiți așa.
Da, foarte normal să stai cu femeia și cu încă unul în casă, aia să-l ia p-la de mână să se ducă să facă sex, apoi să vină ăla gol pușcă să ți-o tragă și ție. Totul căt se poate de normal, așa-i!
A, și fi-tu de 14 ani să se uite la voi. Foarte normal și natural!

Apoi era un nene de avea 5 sau 6 neveste. Și nu era arab sau ceva, era englez. Nuș ce sectă de evrei, că a și zis. Și avea ăla 2 copii cu fiecare nevastă parcă. Femeile nu se regulau între ele, însă fiecare-și știa locul. Una lucra în casă, alta spăla vasele, două munceau pământul, una avea serviciu și alta nuș ce mai făcea.
Plus ăsta care lucra la o firmă.
Și-n cazul lor, dragoste mare. Că așa e OK. Că monogamia este pentru dereglați mental, că nu așa a dat sfat zeul lor. Și că nu-s deloc tabu relațiile astea.

De cuplul ăla de ea era pitică de 83 de cm și el are 2 metri nu zic nimic. E femeie cu bărbat, se iubesc, foarte bine. chit că arată ciudat și se ultă lumea după ei. N-ar trebui să le fie rușine, părerea mea. De ăștia nu zic nimic.

Dar ăia cu costumele? Familie de 2 bărbați, femeie, copil, amanți și amante în draci? Anormalul cu 6 neveste și-o droaie de copii?
De ăștia ce să zicem?
Mai văzusem în reclame tot felul de ciudați și de scârboși. Dominatoare, cu făcut baie în noroi și caca de animale. Băi, o lume cretină, cretină, cretină!

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum sa porti fusta mini iarna

Chiar si in plin sezon de iarna nu trebuie sa renuntam la piesele vestimetare care ne fac sa ne simtim...

Filmul Diablo. Spoiler alert!

Am terminat de vizionat pelicula intitulată Diablo. Nu are nicio legătură cu jocul. Coperta în genul western de calitate, un...

Ai curaj sa te muti de la margine, la centru!

Ai inceput timid cu o covrigarie intr-un cartier marginas, pe o strada laturalnica. Vanzarile nu au fost mari, cresteau la...

Close