Te-ai certat cu “ăia” de la bancă? CSALB te poate ajuta!

În anul Domnului 2020, 90% dintre români au credite bancare. Dintre aceștia, 70% au probleme cu plata ratelor la timp. Mai întârzii o lună, mai 2 luni, mai un birou de credite, nervi, palme, șuturi în gard. Și când ți-e lumea mai dragă, vine telefonul ăla de la bancă:
– Bună ziua, domnule Împrumutat. Suntem de la banca ce v-a acordat creditul.
– …’zgura… bună ziua.
– Au trecut 87 de zile de când ați achitat ultima rată. Când veți ajunge cu următoarea? Că știți, la 90 de zile se face raportarea la biroul de credite.
– Așa…
– Da, și odată intrat în biroul de credite, e nasoală rău treaba. Nu mai puteți primi alt credit, sau rambursare sau una, sau alta.

Și uite așa te enervezi, începi să înjuri, pereții sunt subțiri, aude baba de la 3 scandal, pune mâna pe telefon și sună “la miliție” că l-a auzit pe “nebunu’ ăla de la 5, zicea că omoară pe cineva. Și zău îl cred, că nu dă sărut mâna la bătrâne.

Fix asta-ți lipsește. Dar nu te panica, îți dau o mână de ajutor. Există CSALB – Centrul de Soluționare alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar.

Despre ce e vorba?
Vine un conciliator de la CSALB, îți ascultă păsul, apoi se începe discuția “ca oamenii“, fără injurii, fără amenințări, între tine și bancă. Și cădeți la înțelegere, astfel încât să fie îmbunată și capra și varza. Știu, ziceam mai demult că nu văd rolul unei terțe părți care să te sfătuiască. Dar în cazuri de astea, când îți bate banca la ușă mai ceva ca un cămătar, un conciliator CSALB e exact ce-ți trebuie. E ca o pavăză (sau scut) care să te ajute pe tine, cetățeanul de rând, în problemele (sau neînțelegerile) pe care le ai cu banca.

Cât costă acest serviciu?
E, aici vine o altă parte frumoasă. Serviciul unui conciliator este GRATUIT. Și te poate scăpa, de multe ori de treburi nesănătoase, ce implică avocați sau săli de judecată. Au fost cazuri în care debitorul a fost ajutat de-a scăpa de credite de zeci de mii de euro. Totul, fără niciun cost. Și într-un timp foarte scurt.

Bine acum să nu crezi că-ți iei credite pentru nu știu ce telefon de mii de euro, pentru mașini, apoi dai un mail la CSALB, vine un conciliator și-ți șterge cu buretele datoria. Ar fi bine, dar e de domeniul SF. Într-o lume utopică, poate…

Așadar, dacă ai vreo problemă cu banca, poți rezolva totul foarte ușor, cu un singur telefon. Pentru mai multe detalii dp click pe linkul acesta.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.