Ted 2. Cum în America poți face orice?

De azi apare în cinematografele din țară comedia “Ted 2“, mulțumită RoImage 2000. În această parte secundă, ursulețul Ted se însoară. O găsește femeia vieții lui, o fostă drogată, care-i spune DA în fața preotului. Only în America, a chick can marry a teddy-Bear!
Ted era casier într-un magazin de cartier, iar soția lui, Tami-Lynn, mercendiser în același convenience strore.
Toate bune și frumoase până când Ted observă că nu se descurcă deloc cu banii și încep certurile. Certuri ca-ntr-o familie adevărată, normală. Oare cât de normal o fi să te cerți cu ursulețul de pluș pe care l-ai luat de soț, apoi să-i arunci cu tigaia în cap?

Ted explică problemele de familie unei colege de muncă, de la care am aflat și frumoasa expresie “white niggers”. Aceasta îi prezintă lui Ted soluția. să facă un copil. zis și făcut. ted îi spune soției să facă un copil și cuplul se împacă imediat.
Însă, uite că nu-i așa simplu să faci un copil cu un ursuleț de pluș. Fertilizarea în vitro? E-o soluțe extrem de bună. Hai să găsim un donator perfect pentru viitorul copil. Așa că Ted, împreună cu John încearcă să fure material genetic de la Tom Brady (jucător de fotbal american). Cum planul ăsta eșuează lamentabil, John se arată bucuros să fie el donatorul. Ted e-n culmea fericirii. Însă, după ani și ani de droguri, Tami-Lynn era distrusă fizic, deci imposibil să facă un copil. Așadar vor să înfieze un copil.
Hai la casa de adopții, să luăm un bebe.
TED-SEQUEL-MARK-WAHLBERG-618

Și de aici începe nebunia. Că Ted e doar un ursuleț de pluș, nicidecum o persoană, așadar o proprietate cum e Ted nu poate înfia un copil. Mai rău, șeful îl concediază pentru că, legal, nu are voie să aibă angajați neoameni, iar căznicia lor este de drept, anulată, pe acelasși considerent. Nu ești om în ochiul vigilent al statului? ești doar un obiect, fără drepturi.
Ted luptă pentru cauza lui, ajutat de John și de-o avocată țăcănită, aflată la primul caz. Dacă lucruriule se vor termina cu bine dau nu, veți vedea urmărind comedia în cinematografe.
ted-2-seyfried
Despre film: Comedie ușoară, fără a fi o capodoperă, însă nici de neuitat nu este. Are genul de umor pentru bărbați, femeile negustându-l foarte bine. are câteva secvențe în care un cinefil va râde cu gura până la urechi, iar altele la care râde doar un american. De urmărit white niggers precum și black cocks 🙂

Dacă ai văzut prima parte, cea de-a doua e recomandată. Dacă n-ai văzut prima parte, povestea ți se va părea puțin ciudată. De aceea, de fiecare dată când va apărea un film nou dintr-o serie, să urmăriți și filmul/ele cele dinainte, pentru a avea povestea proaspătă în minte.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cazarea la Mamaia

V-am promis că revin cu al doilea articol despre vacanța de la mare de anul ăsta. Am avut cazarea la...

GOANA DUPA BANI SI …LIPSA DE TIMP!

Iata pe scurt,o caracteristica a vremilor actuale!Toata lumea ,cu exceptiile de rigoare,alearga numai dupa bani(pe orice cale),toti urmaresc imbogatirea cat...

IN FOLOSUL DUMNEAVOASTRA!…

V-ati intrebat vreodaa cum se descurca acum curierii in momentele dificile in timp de pandemie?O intrebare al carui raspuns cred...

Close