Telefonul tău chiar e protejat?

Ai smartphone? Felicitări, faci parte din cei 80% dintre tineri. Ți-ai instalat zeci de aplicații și de jocuri, unele chiar fără niciun sens. Știi să faci unele chestii uzuale pe el? Bravos, nota 10. Însă, te-ai întrebat vreodată dacă telefonul tău este cu adevărat protejat?
antifurt? Nu există. ai programe de detectare, de blocare etc. Dar ca să-l curenteze pe hoț, de exemplu, nu există.

Dar știți care este cea mai gravă problemă a telefoanelor astea noi, din ce în ce mai subțiri? Fragilitatea. Fiți serioși, de câte ori ați scăpat pe jos vechiul Nokia 5110? Da, jucați fotbal cu ele (sunt vinovat, știu – frumoșii ani ai studenției). Dar ați jucat fotbal cu vreun Galaxy S4?
– Nu, Doamne ferește, ești nebun?

Vedeți, v-a fost frică. Și dacă pentru căzături cu spatele sau lateralu, ba chiar și cu ecranul, direct pe asfalt, mai sunteți protejați, grație unei huse, ce ne facem totuși cu ecranul ăla? E de sticlă nemernicul! Crapă de n-ai treabă, de zici c-ar cânta pe lângă el un cor de soprane!
Aici nu te mai ajută husa, ci o folie telefoane, specială pentru modelul dvs. de telefon.

Tempered-glass-antiexplozieMajoritatea vin deja cu o folie din fabrică. Însă factorul de protecție este de abia 20%. Se zgârie, se decojește, într-un cuvânt, se nașparlește urgent.
Acum însă aveți folia cu protecție de 100%! Nu mă credeți?
Ia urmăriți filmulețul de mai jos… Bate orice extreme tests văzute până acum, sincer vă spun!

Da, vreau musai și eu două folii. Una pentru tabletă, iar pentru telefon o folie Samsung 9H. Adică extreme. Și musai să fac rost de ele, mai ales că-s mai bleg din fire și telefonul îmi cam scapă. Deh, emoțiile de la Nitro Nation și Angry Birds…

Voi aveți folii de protecție pe telefon/ tabletă? Precis că peste jumătate dintre voi le aveți pe acelea standard, din fabrică, este? Păi nu așa faceți treabă. Vă trebuie ceva aftermarket, de cea mai bună calitate. Pe mine m-au convins de la filmuleț. Voi ce mai așteptați?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
SFATURI PENTRU NOUL AN!…

Fiecare inceput de an este ca o gura de aer proaspat, ca dimineata unei zile in care simtim ca putem...

ANIVERSARE FEROVIARA!…

Punct de referință în istoria CFR-ului.Ieri,15 februarie , dragi prieteni feroviari si cititori ai blogului,s-au împlinit 51 de ani de...

De azi avem wireless gratis la moaște!

În Odessa, Ucraina, statuia lui Lenin a fost transformată în Darth Vader. Sculptorul Alexander Milov a reușit acestă transformare, acum...

Close