Am terminat cu modificările!

Gata fraților, după 1 an de căutări după o temă mai acătării, am dat de asta actuală. Se numește zAlive și e gratis de la wordpress. Unde am știut, am făcut eu modificări. Unde n-am știut, m-a ajutat Florian.

Tema asta e mai lată decât cea veche și arată mai bine. Mai profi. Am butoane media mișto, am spus cum să le adăugați și voi dacă vă plac.
De asemenea, de când am dat de jpegmini, pozele de pe site au suferit schimbări majore. S-au micșorat. Ceea ce înseamnă o viteză de încărcare mai mare a site-ului.

Hai să vă spun despre modificările la actuala temă. Am la fiecare articol, în parte ceea ce voiam. Numărul de vizitatori per articol, precum și butonul de Edit. O unealtă care lipsea cu desăvârșire din temă. Culmea e că i-am dat mail chinezului de-a creat-o și n-a fost în stare să-mi răspundă.
De asemenea, reply-urile din comentarii au fundal de-o culoare diferită de albul standard. Este un gălbui acum, cred că o voi face un verzui spănăcesc. Un verzui pal, nu ceva să sară-n ochi, să vă zgârie retina.

Încă mă gândesc dacă să las pe prima pagină toate drăciile din sidebar, sau să le las pe articole. Să văd, depinde de timpul de încărcare al site-ului.
Poza din header va fi formată din 4 părți. Câte una per anotimp. Acum este cu căciuliță de Moș crăciun, la primăvară (care habar n-am când vine, deoarece nici iarna n-a venit…) va fi cu ghiocei, vara va fi cu soare, plajă, gagici în bikinei, iar toamna cu frunze multicolore, colorate frumos să dai în melancolie uitându-te la ele.

Mai nou, văd că Florian mi-a mai făcut o surpriză. Avatarele sunt rotunde, nu pătrate ca înainte. Ceea ce mă atrage mai mult.
Pe viitor voi mai pune niște chestii utile pe blog, să văd când găsesc ceva.
Și-n final vă las cu o întrebare. În sidebar am un widget triplu. Vremea/ schimb valutar (cu tot cu convertor) și horoscopul. Voi pune în sidebar un poll cu întrebarea privitoare la acest widget. Aveți la dispoziție o lună, până pe data de 18 februarie pentru a vota.

La blogroll am făcut modificări. Am pus toate linkurile în pagina de Blogroll, astfel încât să nu mai fie cârnatul lung pe prima pagină. Nu de alta, însă am stagnat pe PR3 destul… Parcă-s la ora de chimie întruna, numai 3…
Însă nu va rămâne blogroll-ul bătut în cuie, îl voi modifica zilele acestea astfel încât să fie toată lumea mulțumită.
Până acum, ce părere aveți despre noua față a blogului? Mai bună, mai rea sau la fel de acceptabilă ca cea veche?

Mulțumesc!

L.E:  Am găsit și rezolvarea problemei cu alineatul la stânga de peste 1 cm. Nu știu de ce, însă dacă pun “spanac” la taguri, articolul va fugi în dreapta cu 1 cm jumate, lăsând în stânga o bandă albă inestetică. Deci scot spanac din taguri și gata problema. Cât trăiește, omul învață…

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.